UGENS PLUS - & MINUSPOINT #16

MINE SAVED ITEMS

saved-items

SPONSORERET AF ASOS.COM & INDEHOLDER AFFILIATE: HUNKEMOLLER pyjama // CHEAP MONDAY trenchcoat // ASOS swimsuit // RIVER ISLAND knit

Jeg er på ingen måde færdig med farven lyserød, og den får mere og mere plads i min garderobe, men okay, hvem bliver ikke også glad af lyserød? Medmindre det er en lyserød bluse med V-udskæring, og den sidder på en fyr, der kunne have været pæn, hvis han havde valgt at tage noget andet på, haha! Jeg nævnte den lyserøde strik i et indlæg i går også, for jeg synes nemlig, den minder lidt om de meget smukke Baum und Pferdgarten striktrøjer, som jeg desværre ikke har været hurtig nok til at få fat i. Men så er det jo sindssygt fedt at gøre sig sådan et fund på asos.com, som så også er en del billigere uden at være en kopi, hvis I forstår, hvad jeg mener? Jeg er også begyndt at kigge efter trenchcoats, for sådan en har jeg dælme ikke. Udover den på collagen, er jeg også blevet lidt forelsket i denne, selvom min veninde ikke var så vild med looket, da jeg prøvede den .. Hmm. Jeg tror nu altså, jeg skal prøve den igen.

Det er søndag aften, imens jeg skriver det her, og jeg sidder pt og giver den nye Tv2 serie en chance, altså Mercur, som de sender på Tv2 Charlie. Jeg synes, skuespilpræstationerne er meget svingende, men jeg tror nu alligevel, jeg er nødt til at se de to første afsnit også. Det er jo en ret interessant historie, og så har jeg i det hele taget en ting for “gamle dage” ligesom min kærlighed til serier som Matador og Downton Abbey. Har I set den? Hvad synes I om den?

Smid i øvrigt et like på min Facebook-side, hvor jeg deler nye indlæg.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

UGENS PLUS - & MINUSPOINT #16