20% PÅ BOOZT.COM I DAG

NYE SOLBRILLER & GLIMMERSOKKER

img_4068

INDEHOLDER AFFILIATE LINKS: GANNI solbriller // GANNI glimmersokker // GANNI glimmersokker

I torsdags spiste jeg brunch på Wulff & Konstali i Waterfront sammen med to af mine veninder, og i Waterfront ligger jo en Ganni forretning, så helt naturligt måtte vi lige derind. Og det endte så med, at jeg kom hjem med nye solbriller og to par nye glimmersokker, som jeg lige fik lyst til at forkæle mig selv med. Jeg har faktisk haft kig på Gannis solbriller i noget tid, det er jo nyt, at de laver solbriller, og da jeg så fik prøvet dem på, var jeg helt solgt. Jeg ELSKER den grønne farve på dem, og I kan se dem endnu bedre i min nyeste vlogmin YouTube-kanal.

Der er forresten 20% på alt på Boozt i dag, og I skal blot indtaste koden NOW20 ved checkout. Bemærk, at koden kun gælder i dag, og kun på køb for over 899 kr.! Jeg udgav dette indlæg tidligere i dag med en collage med mine favoritter på Boozt lige nu, så der kan I eventuelt hente inspiration. Jeg selv overvejer at købe denne ..

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% PÅ BOOZT.COM I DAG