UGENS PLUS- & MINUSPOINT #18

BEDSTE MINIMUM ORDRER HIDTIL

img_5107

SPONSORERET AF MINIMUM & INDEHOLDER REKLAMELINKS: MINIMUM skjorte // MINIMUM bluse // MINIMUM bukser

Jeg har glædet mig sådan til at hente denne pakke fra Minimum, som desværre først ankom, da jeg sad i bussen på vej til Aarhus i mandags, og derfor havde jeg ikke tøjet med derover, som ellers var planen. Men nu er det her, og jeg vil mene, at det er de bedste items, jeg nogensinde har bestilt fra Minimum. Skjorten er seriøst pæn, og jeg havde faktisk ikke en hvid skjorte i min garderobe før denne, fordi de for mig er svære at style uden at blive til sådan et kontor/skole-look, men med broderiet på denne har jeg allerede flere idéer. Sættet er smukt (det tager sig en del bedre ud i virkeligheden), og det piner mit drinkshjerte en hel del, at jeg pakker det ud på en søndag, for så er der ligesom en del dage til weekend og bytur. Det er lige før, jeg kunne finde på at trække i det på en helt almindelig hverdag, fordi jeg er så ivrig efter at få det på. Jeg tænker, at det er sådan et sæt, man både kan sporte med et par sneaks på Bakken i Kødbyen eller med et par høje støvler og røde læber på en cocktailbar. Hvis jeg altså var typen, der gik med røde læber. Og på cocktailbar. Haha!

Hvis I undrer jer over, hvorfor der har været så stille på bloggen i løbet af denne uge, kan I læse med på bloggen senere i aften, hvor jeg lige giver status på det hele. Jeg har jo opdateret Instagram en del, men hvis man ikke har siddet med snuden nede i telefonen hele ferien, kan man i hvert fald med fordel læse med i aften. Jeg håber, I har haft en dejlig påskeferie på trods af regn. Der har jo været nyt SKAM at blive indendøre med! Hehe.

Smid et like på min Facebook-side, hvis du vil give mig et smil på læben.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #18