VIDEO: SHOPPER OG GÅR I BYEN I AARHUS

3 BADEDRAGTER PÅ MIN ØNSKELISTE

badedragter

SPONSORERET AF ASOS.COM & INDEHOLDER REKLAMELINKS:
ASOS 
bandeau swimsuit // MONKI ruffle swimsuit // ASOS cross back swimsuit

Solen skinner rent faktisk i dag, så jeg tænker, at jeg godt kan slippe afsted med at udgive det her indlæg om badedragter, jeg har udset mig. Det er nemlig min plan, at jeg denne sommer skal have mig en (eller flere) badedragter, da jeg simpelthen ikke gider stresse over, hvorvidt min mave er markeret eller flad nok til at føle mig som en vaskeægte beach babe i bikini. Norj, hvor har jeg gået og trukket maven ind mange gange, når jeg er gået forbi de flotte fyre, der smider sig rundt i sandet efter en volleyball. Eller når der skal tages fællesbillede med alle pigerne, og vi kommer gående op af vandet. Og hvad er egentlig også pointen i at blive brun på maven, når der ikke er andre end mig, der skal kigge på den? Der er også noget kitsch over en badedragt, og det kan jeg godt lide. Altså overvej lige, hvor lækker den lyserøde vil være med et par 90’s style solbriller og en drink med en festparaply i. Jeg føler, de hedder noget andet end festparaplyer?

Mine eneste planer for denne solrige helligdag er at køre ud og spise is med min familie, og så har jeg simpelthen sådan lyst til et pitabrød med shawarma, men mit hoved gør sgu lidt ondt i dag, så jeg orker ikke lige at rejse mig, haha .. I går aftes var jeg til en torsdagsversion af Nordisk Kaffebars fredagsbar ude på KUA, og det er seriøst altid en fest at være gæst derude! Det undrer mig dog lidt, at jeg er så træt i dag, for jeg var ret tidligt hjemme, men måske det skyldes, at jeg havde været på arbejde i ni timer forinden .. Haha!

Håber I nyder Store Bededag.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

VIDEO: SHOPPER OG GÅR I BYEN I AARHUS