DIN ORDBOG TIL BLOGLAND

UGENS PLUS – & MINUSPOINT #22

img_5732

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS:

Denne her uge har været helt vildt spændende for mig, fordi der er blevet truffet store beslutninger, som jeg har totalt sommerfugle i maven over. Det er lang tid siden, jeg har haft det sådan med noget, at jeg ville blive helt barnligt skuffet, hvis det ikke lykkes. Og netop derfor tør jeg heller ikke helt fortælle om det endnu. Men der er også mange andre ting at sige om denne uge, og de kommer her ..

MINUSPOINT til, at SKAM fucking holder pause i fucking 10 dage. Jeg er ikke helt sikker på, jeg forstår, hvorfor de gør det, men altså, fuck et klip at holde pause efter! Den er jo helt gal nu. SPOILER ALERT! Hvad fanden har Yousef gang i, hvorfor er Vilde sådan lidt backstabber-agtig, og fuck, hvor jeg føler med Sana, da hun står ude på det toilet. Bitches altså. Jeg kan virkelig sætte mig i Sanas sted.

MINUSPOINT til lige at måtte bruge seks bandeord for at få min mening klart nok ud.

MINUSPOINT til, at de her sko ikke er mine. De er lidt kontroversielle. Hvad siger I, skal de på min liste over items at spare op til? Or not?

PLUSPOINT til at have fået en åbenbaring, hvad angår min stil. Det kan I læse mere om her, hvor jeg ser tilbage på et typisk Amalie Wessel outfit anno 2012, og skriver om, hvorfor jeg mon ikke går så meget i den slags mere, og at jeg gerne vil tilbage til det.

PLUSPOINT til at have opdaget glæden ved podcasts. Jeg har ikke helt kunne forstå hypen omkring det, men så blev jeg anbefalet at høre Third Ear x Politiken, og derfor har jeg netop hørt Kvinden med den tunge kuffert, som jeg, bortset fra slutningen, er helt vild med! Nu er jeg så gået i gang med I et forhold med.
Hører I podcasts? Og hvis ja, hvilke?

PLUSPOINT til at være nået en milepæl på min Instagram! 25.000 følgere. Jeg havde sgu ikke troet, jeg skulle være en af dem med så mange følgere, haha. Og jeg havde slet ikke regnet med, at jeg ville komme derop så hurtigt efter bloggens lange pause. Men jeg er så taknemmelig for jeres fantastiske opbakning!

PLUSPOINT til denne her kjole. Hvem inviterer mig til fest, så jeg har en undskyldning for at købe den?

PLUSPOINT til at have spist sæsonens første is sammen med min familie, og haft sommerens første eftermiddag på altanen hos min mor & co., hvor jeg endda fik så meget farve, at jeg nu har mærker efter min top. Win!

Jeg håber, I også har nydt solen og weekenden.

14 kommentarer

 • May

  “I et forhold med” er SÅ vild !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, men kendte desværre godt til historien i forvejen fra dengang han blev konfronteret i Kontant på DR, så oplevede desværre ikke denne dér wow effekt :/ Men så vild historie!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er sikkert ikke noget for alle, men ‘my favorite murder’ er et podcast med to skide sjove kvinder der snakker om true crime, seriemordere osv. Det lyder måske underligt, men det er altså bare virkelig interessant og så er de bare de sjoveste mennesker jeg længe har hørt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg kan anbefale dig at lytte til Fries Before Guys! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg lytter til åndssvagt mange podcasts. Kan dårligt følge med. Men jeg hører så aldrig musik til gengæld. Du får lige en meget blandet liste her:
  – Fries before guys: to unge piger der taler om alt fra kærester til angst til alkoholkultur til menstruation. De bare søde.
  – Noget om Emma: fiktiv fortælling. Kærlighedshistorie der er så fin <3
  – Equinox 1985: fiktiv fortælling. En hel studentervogn forsvinder med 21 elever. Nu prøver en at finde ud af hvad der skete.
  – anders & anders
  – Her Går Det Godt
  – Klog på Sprog
  – Soundvenues hiphop podcast
  – Huxi og det gode gamle folketing
  – Politikens poptillæg
  – Den Grå Side
  – Politiken Bogfolk

  Nogen af dem er ganske vidst radioprogrammer men her er et udpluk af dem jeg hører <3

  Synes du ikke fortælleren til Third Ear er virkelig irriterende? Jeg måtte stoppe efter 1 minut haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for alle de mange forslag!!! Jeg skal uden tvivl i gang med Fries before guys, oooog den med studentervognen skal jeg nok lige tage mig sammen til, for det lyder fandme scary ;) Haha! Ham med accenten er lidt irriterende, men han er jo heldigvis ikke så meget med, så det går!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hører fast ‘Her går det godt’ med Peter Falktoft og Esben Bjerre, fordi det er en fin måde at blive opdateret på verdenssituationen. Og så hører jeg ‘Voksen ABC’, og selvom jeg måske er lidt udenfor målgruppen med mine 21 år, så er Cecilie og Rachels venskab bare gennemtrængende, og jeg føler mig nærmest som deres lillesøster, som de ligesom guider gennem alt det, der venter forude. SIDST, men ikke mindst!!! Skal du tage at lytte til ‘Serial’. Det er en true story, og fortælleren – hvis navn jeg lige har glemt – fortæller bare så fangende og godt. Iiiih den er så spændende. Sæson to er lidt off IMO, men har lyttet til sæson et flere gange.
  Dér fik du lige en roman :)
  Og nå ja, så har jeg netop oprettet en blog, og jeg håber, at det er okay, at jeg smider et link med min kommentar!

  http://nouw.com/karolinemathilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er ikke sådan voldsomt glad for Peter og Esbens faconer, men vil klart jekke denne dér Serial ud. Det lyder som noget for mig. Tusind tak for tip <333

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Føler mig virkelig dum over at skulle spørge om det her (haha), men hvor er det letteste sted at lytte til podcasts?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det skal du skam ikke. Jeg vidste det heller ikke selv før for et par dage siden ;) Jeg bruger bare den app, der følger med på iPhone. Den er lilla, og hedder Podcasts :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey! Jeg et selv blevet møg forelsket i skoene fra Gucci! Men min pengepung rækker slet ikke til det budget, så jeg fandt et par (MEGET lig med Gucci’s) på Zalando. Og dem har jeg godt nok ikke fortrudt at jeg har købt! :)) Plus, så er det falsk pels, så ingen dårlige samvittighed der ;)

  Link: https://www.zalando.dk/kmb-sandaler-blackoro-km111f00g-q11.html

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIN ORDBOG TIL BLOGLAND