NÅR DET BLIVER SÅ SVÆRT, AT DET IKKE BLIVER SAGT

3 SERIER, JEG SER PÅ MIT TV FOR TIDEN

751d6e72-ecdc-499f-a1c1-f4603abe369f

img_6978

SPONSORERET AF YOUSEE:

Som så mange andre ser jeg rigtig mange serier, og det gør jeg faktisk både på Netflix og HBO, når jeg føler økonomisk overskud, men jeg ser også rigtig meget flow TV, I ved, Catfish på MTV, Barnaby på DR1, nyhederne, Beverly Hills 90210 på Tv2 Zulu, Special Victims Unit og CSI på Kanal 5, Grey’s Hvide Verden og Mistresses på Kanal 4, okay, jeg ser virkelig meget fjernsyn .. Og det har jeg faktisk altid gjort! Det er ultimativ afslapning for mig at ligge på sofaen, imens der kører et godt program på TV-skærmen, og det er jo så her, det er smart, at vi har Yousee boks, hvilket vi faktisk har haft i ret mange år efterhånden, for så har vi både flow TV, serier, lejefilm og programmer, vi har optaget, samlet ét sted. Hvis DR1 for eksempel viser et afsnit af Barnaby, jeg allerede har set, kan jeg bare zappe hen til Netflix og se en film, eller et afsnit af The Good Wife, som jeg stadig er i gang med, fordi jeg gik lidt i stå i den, da SKAM begyndte igen .. HBO kan også kobles til boksen, hvis man ringer og bestiller det, så det vil jeg lige slå et slag for, at vi gør, så jeg kan komme i gang med nogle af de serier, der er stor hype omkring. Big Little Lies skulle være virkelig god? Har I set den? Eller kan I anbefale noget andet, jeg skal se på HBO? Anyway, nu til de serier, jeg ser i mit TV via Yousee boksen for tiden ..

SKAM
Selvom fjerde sæson på ingen måde har samme styrke som de andre sæsoner, og er langt mere præget af klichéer, synes jeg nu alligevel, at det sidste afsnit er en rigtig fin afslutning på hele serien. Og norj, jeg fældede en del tårer under Vilde og Chris’ snak om deres venskab! Virkelig fint, synes jeg. SKAM er jo, om man vil det eller ej, båret af mange klichéer tematisk, men det er manuskriptet, der giver serien sin værdi, fordi det så godt kunne foregå præcis sådan i virkeligheden. Yousee *hjerte* SKAM, hehe.

MATADOR
Jeg har set serien en del gange, kan også nogle af replikkerne udenad, og er i det hele taget bare så fascineret af skildringen af den tid. Hvis man læser fast med på bloggen, ved man måske, at jeg er ret glad for “gamle dage”, og for eksempel også er meget fascineret af Downton Abbey. Nu bliver Matador så sendt igen i anledning af Lise Nørgaards 100 års fødselsdag, og den er lige så god som alle de andre gange. Hvis jeg ikke lige får set det på tidspunktet for udsendelsen, ligger det heldigvis i et arkiv i Yousee boksen, så jeg kan stadig se det på TV’et.

BORGEN
Jeg nåede ikke med på bølgen første gang, serien blev sendt, og hvorfor forstår jeg ikke helt .. Det er drøn spændende! Og så er jeg simpelthen lidt (meget) vild med Pilou Asbæk. Han er så mandig og lækker. Hehe. Og så har jeg også noget for serier, hvor de går magtfuldt op og ned ad majestætiske gange i bossy tøj. Forleden aften sendte de flere afsnit i træk, men jeg kunne simpelthen ikke holde mig vågen, så jeg optog det på Yousee boksen for at se det næste dag i stedet. Drøn smart!

Husk lige at fortælle mig, hvilke serier I er vilde med? Og hvad skal jeg se på HBO?

10 kommentarer

 • Det er også 3 gode serier, kan godt forstå du er med på bølgen med borgen nu, den er virkelig også bare god :)

  Hav en skøn torsdag
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  “Selvom fjerde sæson på ingen måde har samme styrke som de andre sæsoner, og er langt mere præget af klichéer”. Ahh der synes jeg nu sæson 2 med den typiske badboy og pigen der ikke kan stå for ham, var langt mere klichéfyldt.
  Måske det også har meget at gøre med målgrupper. Som en muslimsk pige i et vestligt land, så har ingen sæson af noget tv nogensinde været så rammende og realistisk. For mig havde det enorm styrke. At se sig selv i en tv-karakter for første gang, at blive repræsenteret ordenligt for første gang, at have en stemme for første gang – shit was powerful hehe.
  Men kan måske godt se at det ikke er alle, der kan spejle sig i det. Ligesom jeg ikke rigtigt kan spejle mig i 90% af alt andet der kører i tv’et.
  Bare et lille indspark til et fint indlæg x

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har set Big Little Lies, den var SÅ god! Clinque på HBO vil jeg også anbefale, den er lidt tøset – men har en virkelig god handling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor er dine briller fra? :-) Er selv på udkig efter et nyt stel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal da se The Killing på Netflix ! totalt undervurderet !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Gossip Girl, orange is the new Black og specielt bones er mine tre yndlings serier!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  13 reasons why har virkelig overrasket mig! Selvom jeg kun er ved 2.episode, synes jeg, serien er enormt kraftfuld, og jeg har det nærmest allerede dårligt.. Den er værd at se!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR DET BLIVER SÅ SVÆRT, AT DET IKKE BLIVER SAGT