DEN PERFEKTE HVIDE T-SHIRT MED FIN DETALJE

JEG SKAL HAVE BRILLER

briller

Jeg skal have briller! Say what .. Det synes måske en lille nyhed for nogen, men for mig er det faktisk ret stort, og jeg tænker meget over det, og er af en eller anden årsag helt vildt spændt på det. Bortset fra ikke at være ulykkelig over at skulle have briller (det kunne være nice, hvis bogstaverne ville stå skarpt, når jeg ser film med undertekster), føles det lidt som dengang, jeg fik at vide, at jeg skulle have togskinner. Jeg synes ikke, det er grimt at have briller, hvis man finder de rigtige, og alle i min familie foruden min bror og jeg har faktisk briller, så jeg er heldigvis ikke alene om det, og dermed bliver det klart ikke en udfordring på samme måde som togskinner var. Men det kommer alligevel til at være en stor forandring i mit ansigt, da det er briller, jeg skal gå med hele tiden. Og det er jeg jo slet ikke vant til! Ansigtet er førstehåndsindtrykket, og jeg er i forvejen meget selvbevidst, så jeg vil sikkert tænke meget over, hvordan jeg fremstår i andres øjne, om folk lægger meget mærke til mine briller, om de nu virkelig også klæder mig, eller om jeg er grimmere med briller. Det bliver i hvert fald svært at undgå, tror jeg. Men jeg tænker, at man vænner sig til det med tiden.

Pointen med det her indlæg er egentlig hovedsageligt at spørge jer til råds. Hvordan finder man det perfekte par briller? Hvor er de søde til at hjælpe? Hvor finder man de mest moderne stel? Hit me up med alt I ved! Jeg er totalt nysgerrig på det her projekt, og har i sinde at finde det perfekte par!

21 kommentarer

 • Veronika

  Profiloptik på Strandvejen i Hellerup er super søde så det kan klart anbefales! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg har nu brugt briller siden 7. Klasse (er 22 år i dag), og jeg må indrømme at jeg endnu ikke har knækket koden til at finde den perfekte brille 😅.
  Jeg vil nok sige, at du bare skal prøve en masse og vælge dem du kan lide, og ikke hvad andre kan lide. Det er trods alt dig der skal gå med dem, så du skal føle dig tilpas med dem på 😉. Og et lille tip; vær ikke bange for at gå i mandeafdelingen og kigge, der er mange gode sager der, som os kvinder ikke har.
  Jeg bruger Louis Nielsen som optiker, og dem har jeg altid været glad for 😊.
  Held og lykke med jagten Amalie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har lige købt mine første briller, og dem skal jeg også gå med hele tiden :) Jeg har Synoptik som optiker, og de var rigtig søde og hjælpsomme.
  Jeg vil sige at mit bedste råd, det er at tage dig god tid, og prøv så mange slags briller som du kan. Da jeg stod og skulle vælge, brugte jeg en lille time sammen med en ekspedient og prøvede en masse forskellige briller på.
  Når du har briller med hjemme, så synes jeg det er en god idé at bede nogle få folk du stoler på om deres mening. Det er selvfølgelig din egen mening der tæller allermest, men jeg synes selv det var rart at høre hvad andre tænkte :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Esther

  Smarteyes har fede brillestel! Jeg synes personligt de tynde guld eller sølv brillestel er virkelig cool. Held og lykke :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Sørg for at overvej om du skal have et stel med næsepuder eller ej. Kommer du tit til at sætte dem op i håret? Har du en fedtet næse så de nemt glider ned? Det er faktisk vigtigere end man lige tror. Hvis muligt, så lån en 5-6 stykker stel med hjem, sø du kan gå og prøve dem i løbet ad en uge (både med og uden makeup). Har haft briller i et par år nu, og Profil Optik har altid været MEGA søde og kompetente og ærlige!! Håber du finder det perfekte match :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ano s

  Unik optik i Hillerød har nogle virkelig lækre stel. De er altid gode til at hjælpe med at finde det rigtige stel! Kan klart anbefale dem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Kan virkelig anbefale profil optik på Købmagergade!
  Jeg havde haft kigget efter et par briller i flere år (til ved siden af kontaktlinser) og endte endelig med at finde et par Céline som jeg købte derinde og de var virkelig søde og meget hjælpsomme (uden at være sådan mega påtrængende) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg har været fast kunde hos Thiele på Jægersborg Alle i Charlottenlund i snart 8 år og de har aldrig skuffet. De har et godt udvalg af stel (jeg fik mig et par virkelig flotte zadig & voltaire briller så sent som sidste sommer) og de er simpelthen SÅ søde dernede.

  Derudover er synsprøver altid gratis, der er tit udsalg på stel og der er aldersrabat. Hvis man er kunde i længere tid så får man flere og flere fordele.

  Her er bare et eksempel på deres fantastiske service: min bror fik et tilbud på et par Tom Ford briller hvor han sparede 40%, han blev senere overfaldet og fik stjålet brillerne. Selvom at deres udsalg og tilbud var ovre (da det var ca. 6 måneder senere), så tilbød de søde damer i Thiele Charlottenlund at sælge ham det selvsamme stel med samme glas til den originale tilbudspris.

  De er også gode til at hjælpe med at matche stel til din ansigtsform, og så har de altid styr på at dine styrker faktisk er rigtige.

  Håber det lykkes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg stod i samme situation som dig i efteråret, og går nu med briller hver dag.
  Tænkte også meget over, om det ville gøre mig grimmere, men jeg fandt nogle virkelig flotte nogle, som bare er spot on.
  Mit råd må derfor være at gå ud og prøve en masse forskellige briller, tag en god veninde med som siger sin mening, på den måde sikrer du dig, at de både er flotte og passer til dig :)

  I forhold til udvalg, har de et stort i profiloptik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Ellers kunne du jo vælge linser. Meget nemmere, specielt om sommeren hvor man skifter mellem briller og solbriller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Poul Stig!! Super søde og professionelle, og alle deres stel er super flotte. Alle pengene værd :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  prøv Heiko stumbeck deres personale er søde til at hjælpe med at finde et stel du kan lide og som passer til din ansigtsform. Der fik jeg mine første briller dengang jeg startede med briller i 6 klasse. Derudover er smarteyes også fin. de har mange forskellige stel. der har jeg netop købt mine nyeste briller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Har selv brugt briller siden oktober, og kan sagtens sætte mig ind i, hvordan det er en stor ting – det er det nærmest stadig for mig, haha. Min optiker var rigtig god til at give råd og vejlede, og jeg var også rundt ved nogle forskellige steder, før jeg valgte de briller og den optiker, jeg gerne ville have. Mit bedste tip er at låne briller fra forskellige steder, og prøv dig lidt frem til, hvad føles rigtigt, både med optiker og briller, og så ikke vær bange for at prøve nogle, der måske virker lidt risky, for de kan ende med at være dem, der føles mest rigtige :-) Derudover kan det være en god idé ikke at vælge en at de større kæder, da servicen ikke altid er så personlig, og de f. eks ikke er ligeså villige til at give nye glas gratis, hvis styrken ikke er målt rigtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Gå i salling c på Nørrebrogade. De er sååå søde og hjælpsomme plus du får dine briller samme dag. Mega bonus. De laver nemlig selv glassene imens du sidder og venter. Sender de bedste anbefalinger dertil. Du kan endda få øl osv imens du venter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har haft briller i godt et år nu og mit råd er, at du skal skide hul i, hvad andre synes, og gå med din mavefornemmelse. Uanset hvilken brille, du vælger, vil folk kigge lige en ekstra gang på dig den første måneds tid.
  Når vi så snakker briller, så har man altid en ide om, hvilke man ønsker sig, Jeg prøvede personligt fem briller i alt. Og jeg valgte det første par jeg prøvede, fordi jeg gik med mavefornemmelsen og det har vist sig at være den helt rigtige beslutning.
  Find nogle, du synes sidder godt og du synes klæder dig. Vær selvsikker omkring dit valg og folk vil synes det samme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvis du leder efter nogle evt. lide specielle briller så tage ind i brille butikken på værnedamsvej. De er de bedste, hele min familie får briller der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg har gået med briller i 4 år nu, og lægger absolut ikke mærke til at jeg går med dem, da jeg mener jeg har de perfekte briller til min ansigtsform, og det er bare så vigtigt! Gør dig selv den tjeneste at tjekke MYKITA stel ud. Jeg går ikke med andet. De er moderne, håndlavet fra Berlin og fantastisk kvalitet. De er dyre, men jeg vil personligt ikke mene man skal gå på kompromis med noget der bliver så stor del af ens udseende! Ellers er der ikke andet at sige end: prøv dig frem! Prøv en masse forskellige briller og mærk efter i maven. Selvfølgelig er det en tilvænning, men det skal føles rigtigt til dig! Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg går hos Salling C lige ved Nørrebros Runddel. De er enormt søde til at hjælpe både i forhold til stil, og hvad der klæder ens ansigtsform, og så har de et godt og bredt udvalg! Tag eventuelt en god veninde under armen, der kender dig godt nok til at kunne hjælpe med at finde noget der er lige dig. Det gjorde jeg, og det gør både chancen for at finde de rigtige briller større, samt I får en hyggelig tur ud af det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg har altid gået hos Louis Nielsen, og dem på Købmagergade plejer at være super gode :) for nyligt bevægede jeg mig ud af min comfort zone og tog i Kaibosh. Det var her, at jeg fandt mine sindsygt smukke nye briller! Har ikke fortrudt dem på noget tidspunkt. De tilfører kant til selv set kedeligste outfit. Så du skal ikke være bange for at vælge en prangende brille – det er kun mega cool! Jeg har forresten haft briller siden jeg var…uha 12 år mener jeg, og du skal bare prøve dig frem med diverse briller. Hvis du har for en brille-kender og ærlig person, så skriver du bare ;)
  God brillejagt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Mit bedste tip er at gå ind i en rigtig god brillebutik og spørge dem til råds. Jeg har som regel en idé om hvilken type briller, jeg er ude efter, men beder optikeren om hjælp til at finde dem, der passer bedst til mit face og mine farver, og det kan godt ende med at være en anden type brille end jeg forestillede mig i første omgang. Og så har jeg det princip, at mine briller må koste lige hvad det skal være, og at jeg altid vælger den bedste refleksbehandling og de tyndeste glas, selvom det koster.

  Jeg har holdt mig til Poul Stig på Strøget i mange år. Butikken er dyr, men optikerne er så skarpe. Jeg har flere gange prøvet at komme ind i butikken, bede en optiker om hjælp, prøve tusinde par briller og alligevel ende med at købe det første par, optikeren fandt frem.

  Held og lykke. Næste skridt må være at få glas med styrke i solbrillerne. Det har virkelig oppet min liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Amalie. Jeg købte mine briller i Salling Optik , lige ved Nørrebro Runddel. De er mega søde og dygtige til at vide, hvad der klæder ens ansigt. De har nogle anderledes briller og andre design end Synoptik, Thiele osv. Og så har de også de fedeste solbriller, hvis du bliver fristet ;-) lige et lille tip. De bedste hilsner

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE HVIDE T-SHIRT MED FIN DETALJE