MINE SOMMERØNSKER LIGE NU

EN HELT PERFEKT & SEXET KJOLE

kjole

SPONSORERET AF ASOS.COM & INDEHOLDER REKLAMELINKS:
ASOS wrap dress (red) // ASOS wrap dress (black)

Jeg sidder lige nu på min seng med en skål kirsebær, i mit nye lille hjem vel at mærke (mere om det på et andet tidspunkt), Future Islands’ seneste album og en voldsom trang til at købe en ny kjole. Jeg ved ikke lige, hvor det kom fra, men det fik jeg bare helt vildt meget lyst til lige pludselig, så jeg gik på asos.com, og der var den så. Den helt perfekte kjole, som ovenikøbet er super sexet. Nu er det jo ikke ligefrem billigt at flytte, og der skulle også lige repareres et mindre (stort) overtræk efter Northside festival, så det er ikke ligefrem, fordi en ny kjole står på indkøbslisten, men altså .. Åååårh, den er bare så pæn! Hvis nu jeg ender med at klikke den hjem, hvilket jeg jo nok gør, hvis man kender mig ret, hvilken farve skal det så være?? Lige nu hælder jeg mest til den sorte ..

Jeg håber forresten, at de af jer, der har været afsted på RF17, har haft en helt fantastisk festival!

6 kommentarer

 • Amalie

  Den er godt nok super fin den kjole!
  Jeg tænkte på, hvornår din anmeldelse af Northside kommer ud? :-) Held og lykke med alt i dit nye hjem! Jeg elsker virkelig at følge med i dit liv her på bloggen – så fortsæt endelig det gode arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Disa

  Den røde 😍😍😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Tror den røde vil være så smuk her om sommeren – særligt med dit lyse hår og brune hud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ville sige den sorte. Den røde er også super fin, men den sorte er lidt mere neutral, og stadig sexet men ikke sådan en “se mig”-kjole.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Helt sikkert i rød! Tror den vil være SÅ fin til dig;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SOMMERØNSKER LIGE NU