MIN FØRSTE ØLSMAGNING

SNAPSHOTS FRA MIT NYE HJEM PÅ NØRREBRO

vaerelse

Jeg har glædet mig som et lille barn til at vise jer de første billeder af mit nye hjem, så jeg er nødt til at tyvstarte, selvom jeg stadig har et par ufærdige projekter i gang. Jeg er jo flyttet fra Frederiksberg til Nørrebro her i juli, hvilket jeg fortalte jer om her, og der nævnte jeg også, at jeg virkelig ville gøre noget ud af indretningen. Jeg har faktisk tegnet usandsynligt mange skitser, browset løs på interiør webshops og screenshottet (alt for mange) billeder fra virkelig seje Instagram profiler for at blive helt sikker på visionen. Målet har været at få så mange opbevaringsmøbler ind som muligt uden at få rummet til at synes mindre, da jeg har kun har lidt under ti kvadratmeter at lege med, men samtidig er typen, der har mange ting. Derfor har jeg valgt “nøgne” opbevaringsmøbler, hvor man kan være kreativ, og gøre opbevaring til stilfulde elementer, men for eksempel sengetøj, undertøj, yogamåtte, fyrfadslys, kameraudstyr og den slags, er gemt væk i kommoderne og andre opbevaringskasser. Jeg har altid drømt om at bo på denne dér måde, hvor man kun har “pænt rod”, altså ingen klar blå yogamåtte i hjørnet, eller andre iøjenfaldende ting, der bare flyder, og ikke har en plads. Det er en alt for fed følelse at udleve den drøm, og jeg hygger mig virkelig med at nusse om mit nye sted.

Det er blevet efterspurgt at indvie jer i hele projektet, så det vil jeg gøre, hvis der er stemning for det?

21 kommentarer

 • Anna

  Hvor er den fine blomstrede jakke fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Hvor er det lækre net fra? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvor er det bare blevet flot! Hvor er de fine stålstativer fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak! De er fra IKEA :) Hvis du mener dem med bøger på, hedder de HYLLIS, og hvis du mener det med tøjet, hedder det OMAR :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hvor er den hæklet indkøbs net fra? Den er super fed :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har købt det i Dimseriet :) Du kan evt tjekke et af mine nye indlæg, hvor jeg guider til et sted at købe det online også :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor er det bare fedt! Vil så gerne se mere om din bolig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg stemmer for!! Det ser så lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg stemmer også for at blive indviet mere i dit indretningsprojekt! Det ser så lækkert ud! Har længe gået og drømt om OMAR stålreolerne fra IKEA! Synes de har sådan et cool look over sig – og dine billeder giver mig kun mere lyst til at eje dem! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yay! Tak! De er også skønne. Flere af mine veninder har dem også. De er mega praktiske, men også virkelig et sejt element. Og til gode penge!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elli

  Hvor er tøjstativet fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laura

  stemmer for! super fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie F

  Hej Amalie,
  Jeg er blevet helt forelsket i dine stativer. Jeg har kigget en masse på OMAR inde på Ikeas hjemmeside, men synes ikke jeg kan finde den model hvor dit tøj hænger på? Har du evt. et link eller har Ikea den måske ikke længere?
  PS. Alt ros i verden til din herlige blog ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Cecilie. Det kan jeg godt forstå! De er også drønsmarte. Det er faktisk den helt almindelige OMAR reol, jeg har, altså den der er på hjemmesiden. Jeg har bare samlet den på en anden måde end de har. Det kan man nemlig helt selv justere. Håber du finder ud af det. Og tusind tak for de søde ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Hej! Jeg ved det er ved at være et stykke tid siden, du skrev blogindlæget, men håber alligvel det er okay at komme med et par spørgsmål! Hvordan har du hængt dit tøj? Bare i selve stativet, eller har du sat noget op? Og hvor har du dine jakker? Tak for en fantastisk blog xx

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN FØRSTE ØLSMAGNING