(SOMMER)OUTFITS FEAT. ME & THE MET

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #26

img_8105

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS:

Som I måske ved fra Snapchat @wesselsblogsnap og min Instagram, har jeg tilbragt det meste af ugen i Aarhus, hvor min gode veninde og jeg har “passet lejlighed” for hendes søster, og det kommer der selvfølgelig et blogindlæg om, for vi har lavet en masse på få dage, og intet af det samme som sidst, jeg var afsted. Men! Jeg skal lige have redigeret alle billederne helt færdige, så inden da vil jeg lige traditionen tro opsummere min uge med nogle plus- og minuspoint, som kommer her:

MINUSPOINT til mennesker, der ikke kan opføre sig ordentligt til koncerter og/eller begivenheder som Grøn Koncert. Jeg har det som udgangspunkt sådan, at der skal være plads til alle slags koncertgængere; de dansende, krammende, hoppende, de skrålende og de forstenede, men at råbe “Ci-ty-bois!” så højt, man kan, adskillige gange under hver sang til en Scarlet Pleasure koncert, går simpelthen langt ud over, hvad jeg kan tolerere. Ja, der bliver jeg sgu vred over manglen på respekt.

MINUSPOINT til at være for genert til at møde Scarlet Pleasure, og få deres autograf .. Jeg stod ret langt fremme i autografkøen efter deres koncert på Grøn, men var en kylling, og bakkede ud .. (PLUSPOINT til den t-shirt, jeg forærede mig selv som trøstepræmie. Den er svedig! I ser mig nok i den snart.)

MINUSPOINT til ikke at kunne finde én bestemt øjenskygge, min veninde har, som jeg også vil have. Det er øjenskygge nr. 114 fra Max Factor, og jeg kan kun finde den på Amazon, men “produktet sendes ikke til Danmark”, så jeg må på jagt efter en, der ligner ..

MINUSPOINT til vejrudsigten for den kommende uge. Hvis man lige ser bort fra min økonomi og min flyskræk, er jeg ekstremt tæt på at booke en afbudsrejse. Eller det her hotel i Barcelona. Åååååh.

PLUSPOINT til alle jeres fantastiske tips til Aarhus, som jeg efterspurgte i det her blogindlæg, inden jeg tog afsted. Jeg tænker faktisk at lave en samlet guide med alle de gode tips, jeg har indsamlet fra mine tre besøg i år.

PLUSPOINT til hvor meget inspiration og motivation man får af at se Alfie Deyes’ videoer. Jeg mener ikke i form af stræben efter flere følgere, men det dér med at gøre noget ud af hver dag. I alt det her blive-voksen-og-finde-en-vej-ræs finder jeg i hvert fald stor “trøst” (i mangel på bedre ord for det engelske “comfort”) i hans videoer.

PLUSPOINT til de her anderledes bukser, jeg forelsker mig mere og mere i for hver gang, jeg ser dem på Instagram. Måske mit forbrug var mindre, hvis jeg ikke søgte inspiration på Instagram så ofte, haha ..

PLUSPOINT til bloggens Snapchat (@wesselsblogsnap), hvor jeg poster mere hverdagsmateriale. Det er egentlig ret ucensureret, og jeg har det virkelig sjovt med det! Der bliver også lagt snaps op af, hvad jeg lytter til af musik, eller hvad der er et must see på nettet den pågældende dag. Smut ind og add mig!

Jeg håber, I er på ferie et sted med sol, eller nyder den danske sommer med gode bøger og film.

   

12 kommentarer

 • Hanna

  Må give dig fuldkommen ret mht Alfie Deyes’ videoer! Æder pt den “podcast/vodcast” han har lavet sammen med true Geordie råt. Han råder over en imponerende evne, til at reflektere over problematikerne på, og nøj hvor får man lyst til at diskutere med i “dilemmaerne” :-)
  Men jeg er nu også fan af din blog og dens indhold, ingen tvivl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Også mig!! Så den hele. Og han ser på mange ting nøjagtig, som jeg gør, for eksempel i forhold til penge og sådan .. Tak for de søde ord om min blog <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er den. Jeg er bare sådan en kylling med eBay .. Altså, kan man stole på, at den overhovedet bliver sendt, og at det er det produkt, man får? :O

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Jeg har 99 % af gangene haft en god oplevelse med eBay. Jeg plejer at kigge på sælger rating og hvilket land sælger befinder sig i (ville ikke købe tasker eller parfume fra Taiwan fx). 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Måske jeg skal bevæge mig ud i det! Tak for tips <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanna

   Mht. ebay er der ikke meget at være bange for, jeg bruger det tit til secondhand tøj mm. De har en garanti for at man får pengene tilbage hvis man nu ikke får produktet/det er forkert eller ødelagt. Man får besked fra ebay når det er sendt også! :)

   Og så er sælgeren fra UK, så kommunikation bliver nemt og hun har gode ratings fra andre, så jeg ville sige go for it!
   Håber det hjalp lidt! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak! Det gjorde det. Jeg må prøve det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig nogen hyggelige indlægs, og elsker at læse med på dem! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Ved det lang tid siden, men jeg har hele sommeren ventet på din anmeldelse af NorthSide, eftersom du lød skuffet over festivalen. Kommer det indlæg nogensinde eller er det droppet? :)
  God sommer – trods vejret..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, jeg bliver simpelthen ved med at glemme det. Jeg vil gerne skrive om det, så det kommer! :) I lige måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(SOMMER)OUTFITS FEAT. ME & THE MET