SNAPSHOTS FRA MIT NYE HJEM PÅ NØRREBRO

WESSEL TESTER: HÅR- & ANSIGTSBEHANDLING

nordicsensescollage

SPONSORERET AF NORDIC SENSES:

Jeg har simpelthen altid været lidt skræmt af ansigtsbehandlinger, massage og spa ophold i det hele taget. Mest af alt fordi jeg har virkelig sensitive kinder, som blusser op til en helt ustyrlig rød farve, bare man niver lidt i dem, men også fordi det er lidt grænseoverskridende i mine øjne at skulle lægge sin krop og hud i en andens hænder på den måde. Ja, undskyld formuleringen, men det er jo bogstaveligt talt dét, man gør. Samtidig har jeg altid gerne ville prøve det, og hovedbundsmassage er noget af det bedste, jeg ved, så jeg følte mig virkelig positivt excited over at skulle prøve Sense Signature behandlingen hos Nordic Senses. Den kombinerer nemlig en ansigtsbehandling med en hovedbundspleje, som inkluderer massage, og så får man dælme også massage af ansigtet, nakken, skuldrene, fødderne og hænderne. Jeg var så dejligt afslappet og mat i kroppen bagefter, at jeg ikke rigtig kan huske, om jeg har sagt noget med mening i. Nu havde jeg godt nok planer bagefter, men det ville have været så perfekt bare at bruge resten af dagen på at læse i en god bog. Når jeg (forhåbentlig) skal have en behandling igen, vil jeg klart gøre det som forkælelse efter dagens planer, eller bare sørge for ikke at skulle noget fysisk anstrengende senere samme dag, så man kan lade kroppen nyde behandlingen bagefter også.

Jeg har læst mig lun på den behandling, der hedder Deep Tissue Massage, for det kunne sådan en som mig seriøst godt bruge med alle de timer, jeg sidder ved en computer. En regelmæssig ansigtsbehandling ville heller ikke gøre mig noget, for min hud havde den vildeste glød i en hel uge, og den så meget “ny” ud. Dét var et lækkert look. Jeg har også været mere seriøs med plejen af min hud efterfølgende, og specielt solcreme i ansigtet er jeg mere opmærksom på. Jeg tester lige nu en fra Amazing Space, som forhandles hos Nordic Senses, og indtil videre er jeg hooked! Jeg bruger den på hele kroppen, og specielt i dag var den god at have i tasken, så jeg ikke blev forbrændt i min kaffepause i solen. Min ferie fra butikken er nemlig slut, så jeg er tilbage på pinden!

Nå, men nu skal det jo ikke kun handle om, hvor god behandlingen var ved mig. I skal selvfølgelig også prøve det af, så jeg har en lille gave til jer. Hvis I skriver “Wessel” i kommentarfeltet, når I booker en tid til ansigtsbehandling hos Nordic Senses, bliver der trukket 15% af behandlingens pris.

Har I spørgsmål, er de meget velkomne, og god fornøjelse til de af jer, der booker en behandling!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNAPSHOTS FRA MIT NYE HJEM PÅ NØRREBRO