220817: SEEING RED

210817/ BORGERGADE

img_9014

INDEHOLDER REKLAMELINKS

ENVII knit // H&M shirtdress (similar) // H&M jeans (similar) //
ANONYMOUS COPENHAGEN shoes (similar style)

Som I måske har set på min Instagram (er det ikke bare fedt, når bloggere starter ud sådan?), har jeg haft lidt krise (igen) over redigeringen af mine billeder, så jeg har postet billeder fra denne her lille outfit session tre gange. Og nu kommer det også på bloggen. Jeg er nemlig ikke i krise over outfittet, for det spiller sgu, og jeg er glad for at have opdaget, at jeg godt kan have høje sko på til et outfit uden at føle mig udklædt. Det ser jo ret cool ud med sådan nogle sko til jeans. Og jeg forestiller mig derfor, at de vil redde mig fra en del tøjkriser inden festerne på mit nye studie. De har faktisk fået mig til at scrolle gennem det gigantiske og fantastiske udvalg af festsko hos ASOS, fordi jeg vil prøve at gøre det til en ting. Festsko altså. Men shiiiit, det er farligt at bevæge sig rundt hos ASOS, når man lidt havde glemt, hvilken skattekiste det er .. Jeg har lige fyldt min saved items med nyt, haha!

På den ene side undskylder jeg, hvis I kommer til det samme nu, og på den anden side er det seriøs god afslapning at vinduesshoppe på nettet med en god kop the. Eller som overspringshandling. You’re welcome.

1 kommentar

  • Den nysgerrige

    Amalie, kunne du ikke en dag vise de items du har i din saved-liste på asos? Du snakker tit om den og jeg er så nysgerrig på at se hvad for noget tøj som almost kommer med hjem :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

220817: SEEING RED