10 TANKER EFTER STUDIESTART

010917/ POST RUSUGE PAMPERING

img_9451img_9452

SPONSORERET AF NELLY.COM & INDEHOLDER REKLAMELINKS

LUAM hair treatment // KOMOREBI eyelash serum

Jeg har gået rigtig meget med mascara i min rusuge (det er sådan noget jeg gør, når jeg gerne vil gøre et godt indtryk), og fordi mine vipper i en længere periode har været vant til au natural, trænger de til en pause nu. Eller noget omsorg. Så jeg har simpelthen kastet mig ud i at prøve en serum til øjenvipperne, og hvordan det projekt så går, er jeg meget spændt på. Jeg vil ikke sige til jer, at den er helt fantastisk, for jeg har kun brugt den i et par dage nu, og jeg har ikke rigtig forstand på, hvilke resultater en øjenvippeserum skal give, og hvor hurtigt, så den ser vi lige an. Derudover er jeg begyndt at bruge en ny hårolie, for jeg synes, at striberne i mit hår er blevet lidt “off”, og jeg har ladet mig fortælle, at det kan ske, hvis man bruger en “mørk” olie, altså en farvet olie? Og at man i stedet skal bruge en gennemsigtig eller hvid olie, hvis man har lyst hår, for at undgå misfarve af håret. Så det gør jeg nu, og den dufter himmelsk, faktisk dufter den af ferie, og det er altså en skøn duft at trække med sig rundt på studiet. So far, so good.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TANKER EFTER STUDIESTART