010917/ FREDAGSBAR OUTFITDRØMME

040917/ FØRSTE “RIGTIGE” DAG PÅ UNI/ DETALJER

img_9386

SPONSORERET AF MINIMUM & INDEHOLDER REKLAMELINKS

GANNI sweatshirt // MINIMUM dress // NEW BALANCE 990 sneaks

Som det jo er med sådan en første “skoledag”, eller en hvilken som helst første dag et nyt sted, vil man gerne tage sig godt ud. Og jeg havde seriøst frygtet en tøjkrise af dimensioner, da tøjvask ikke ligefrem har stået øverst på listen over ting, jeg har kunne overskue i rusugen. Og det er jo så her, jeg synes, en kjole virkelig kan være den bedste redning. Det er også derfor, jeg viser denne her skønne sag fra MINIMUM igen, selvom den har været med på bloggen før. Tonet ned med en sweatshirt og et par sneaks blev den til et outfit, jeg ville ønske, jeg kunne tage på igen og igen de næste uger. Men temperaturerne i dag siger mig, at efteråret er lige om hjørnet .. Og med de ord kan jeg retfærdiggøre, at jeg i dag har købt mig (endnu) en ny strik fra det nye mærke, Arket .. Den glæder jeg mig til at vise jer! Måske kjolen i virkeligheden også kan fungere med jeans, tænker jeg lige ..

4 kommentarer

 • Line

  Vildt flot kjole og er vild med outfittet! :) Hvilken str. passer du kjolen i? Tror nemlig jeg skal have samme str.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har den i str. 36, men ville ønske, jeg havde valgt 38, for den ene strop er desværre knækket, da jeg skulle bøje mig ned efter noget :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en virkelig flot kjole og du har stylet outfittet super fint! :).

  God tirsdag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Min kommentar har intet med dette indlæg at gøre, men jeg ville bare sige, at jeg simpelthen synes du virker som den sødeste pige! Jeg er helt vild med den retning din blog og stil har taget – den er super personlig, og det er helt klart én af mine ynglingsblogs. Jeg ville elske at have en veninde som dig. Og så synes jeg du er super sej, at du vælger at starte på studie igen – jeg ved selv hvor hårdt, både psykisk og fysisk, det er, når man har valgt at droppe ud, at prøve igen. Så bare fortsæt med at være dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

010917/ FREDAGSBAR OUTFITDRØMME