090917/ MIN (DRØMME)EFTERÅRSUNIFORM

110917/ LOOK WHAT CAME IN THE MAIL ..

img_9666-copy

INDEHOLDER REKLAMELINKS

NØRGAARD PAA STRØGET ‘101’ tee

Som den faste læser af bloggen med høj sandsynlighed ved, er jeg stor tilhænger af (stort set) alt, hvad Mads Nørgaard laver, og jeg har en samling 101 bluser, der overgår al fornuft, men jeg kan bare ikke stå for dem. De er det pæneste nogensinde, og jeg fortryder det aldrig, når jeg har købt nye. Nu er de kommet i en meleret variant, og jeg kunne ikke vælge mellem de to på billedet, så det blev begge. Og en hvid, når jeg nu var i gang. Det er jo logik at bestille tre for at opnå den gratis fragt .. Haha! Not, for det er ligesom mange flere penge in total, men altså .. Det var sgu en dejlig ting at komme hjem til på en mandag. Jeg skulle nemlig være til undervisning klokken otte i morges, og restituerer iøvrigt stadig efter et farligt højt tequila indtag denne weekend, så hovedet er lidt tungt ..

Håber jeres weekend har været skøn!

3 kommentarer

  • Sarah

    Hvornår ser vi det blogindlæg om samlingen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke

    Hvad bruger du dine Nørgaard på strøget trøjer sammen med? Kunne godt mangle lidt inspiration til outfits med trøjerne. Har netop selv lige fået den blå ind ad døren, og jeg er ellevild med den!! Har ved bare slet ikke hvilke bukser eller nederdele, jeg kan bruge til?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

090917/ MIN (DRØMME)EFTERÅRSUNIFORM