JEG SKULLE HAVE SAGT NEJ

10 THINGS TO DO IN OCTOBER

img_0795

INDEHOLDER REKLAMELINKS

1. Have smarte solbriller på i efterårssolen, som personligt er min yndlingssol. Dén og vintersolen. Det er den smukkeste slags solskin.

2. Benytte disse fantastiske gel neglelakker fra Essie for at undgå at bruge dyre domme på at få lagt gelé hos professionelle. Jeg har tre farver af slagsen, og selvfølgelig den gennemsigtige gel lak til at lægge på til sidst, og de spiller bare! Det er sådan min “dille” lige for tiden, at have pæne negle.

3. Se filmen En Fremmed Flytter Ind i biografen. Jeg skrev om den her, og har altså stadig ikke fået den set.

4. Læse Frøken Smillas fornemmelse for sne af Peter Høeg. Det er et værk, jeg skal læse i forbindelse med min litteraturundervisning, og jeg er ret spændt på det faktisk, da jeg aldrig har læst noget af Peter Høeg før.

5. Forhåbentlig tage mig sammen til at få investeret i et nyt par af disse støvler. Jeg har haft mine siden folkeskolen, men de måtte altså desværre give op efter Northside Festival i år.

6. Følge med i den nye serie, Perfekte Stederpå Tv2 Zulu. Jeg har faktisk købt et abonnement til Tv2 Play, fordi jeg ikke kunne vente på det andet afsnit. Jeg. Elsker. Kærlighedshistorier. Især når de foregår på genkendelige steder som Chateau Motel, så man kan sidde og drømme om, hvis det skete for en selv. Haha ..

7. Løfte sløret for to store blogprojekter, jeg har arbejdet på gennem længere tid. Det ene af dem kan I faktisk allerede se lidt om på min Instagram, hvor jeg netop har lagt en lille video ud. Find den her.

8. Gøre mit bedste, virkelig bedste, for ikke selv at købe noget nyt tøj. Indtil videre har jeg ikke købt et eneste stykke tøj i oktober måned, men jeg er måske nødt til at købe et par hvide t-shirts til et projekt, jeg er i gang med. Det er virkelig stort, og meget spændende, men jeg må desværre ikke rigtig sige noget om det. Anyway, jeg må ikke shoppe nyt tøj af den art, jeg har det med at kaste en masse penge efter hver måned.

9. Finde et sted i København, hvor man kan få en ordentlig rygmassage. Det skal ikke være sådan noget spa-massage med velduftende olier og champagne og chokolade og diamanter, men måske mere i nærheden af fysioterapi eller sportsmassage. Har nogen af jer forstand på det eller gode tips? Alt modtages med kyshånd! Min ryg har virkelig brug for det. Prisen skal forresten ikke være en bondegård.

10. Høre Phlakes nye album uafbrudt. Jeg skrev også lidt om det her, og jeg må bare erkende, at det stadig kører på repeat. Sammen med denne her sang med The Cardigans.

14 kommentarer

 • Jose

  Kuhrefysio på Frederiksberg er godt og prisvenligt, og der er studierabat på massage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Prøv Nørrebro Fysioterapi & Træning på Thorsgade. De tilbyder alverdens behandlinger – og så er det ikke så dyrt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg får selv sportsmassage hos Jo Clingan i Gothersgade. Hun er enormt dygtig, og så er der tilmed studierabat :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Ej lad vær med at tage ind og se ‘En Fremmed Flytter Ind’!! Det er, uden sammenligning, den dårligste film jeg nogensinde har set. Og man sidder tilbage med de helt forkerte følelser.
  Manden fremstår så falsk og påtaget, kvinden fremstår uintelligent og naiv. Historien bliver alt andet end den på mange måder fine kærlighedshistorie det var i podcasten. Og mange vigtige pointer bliver udeladt, så min veninde, der ikke har hørt podcasten, var helt på bar bund.
  Hvis du gør det alligevel, så fortæl mig lige, om jeg er helt fra den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh nej, det lyder sgu da ikke nice! Måske jeg skal vente, så jeg ikke behøver give biografpris for det .. Skal nok vende tilbage, når jeg har fået den set! Kan godt forestille mig, at fortællingen bliver mindre kompleks, når det er på film :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Linda hos ægte massage på Gothersgade er helt fantastisk. Det er fys//sportsmassage og 490 for 1 time.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe

  God liste! Jeg vil lade mig inspirere :-)
  Forresten, så jeg på instagram story at du havde købt en blå transperant kjole med knapper hele vejen ned fra Envii? Jeg har nemlig købt den samme, og kunne godt bruge nogle stylingstips – evt et dagens hvis du har sådan nogen i ærmet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min ven Mathias ejer FixYou Sportsklinik, hvor de har en bred vifte af behandlinger – f.eks. sportsmassage, fysioterapi, sportsakupunktur og prisen ikke er helt hen i vejret. Jeg ved, at han også gør meget ud af at følge med i de nyeste tekniker – klinikken ligger tæt på Nørreport st. :D

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SKULLE HAVE SAGT NEJ