UGENS PLUS- & MINUSPOINT #31

DO YOU TAKE YOUR VITAMINS?

vvtx8023

SPONSORERET AF TAKEDAILY & INDEHOLDER REKLAMELINKS

Måske I husker, at jeg helt tilbage i februar måned guidede til et nyt vitaminkoncept, jeg var begyndt at benytte mig af? Dengang skrev jeg om, hvor vigtigt det er at passe på sig selv og sin krop, man får jo kun den ene, og jeg har selv haft mig en forskrækkelse med vitaminmangel, som jeg også skrev om dengang. I dag er det så noget andet ved mit helbred, jeg kæmper med, men det gør det bare fortsat utroligt essentielt for mig at lytte til min krop, og forære den dét, den efterspørger. Og det hører vitaminer selvfølgelig ind under, sammen med søvn og sund kost.

TakeDaily er et vitaminkoncept, som fungerer ligesom en abonnementservice. Det er skræddersyede vitaminer, som bliver tilpasset lige præcis dine behov ud fra en test, du tager på deres hjemmeside. Du skal for eksempel svare på, hvor meget fisk du spiser på en uge, hvorvidt du ryger eller ej, hvor meget mælkeprodukt du får om dagen og den slags livsstilsspørgsmål. Ud fra dine svar laver TakeDaily en skræddersyet pakke vitaminer til dig, som er opdelt i dagsdoseringer. Det er seriøst smart, og som jeg også nævnte sidst, er jeg kæmpe fan af, at man kan klippe de små sektioner ud, så man for eksempel kan tage et par pakker med på weekend i stedet for at skulle have hele pilleglas med. Og så er “mappen” også bare en virkelig smart måde at huske sine vitaminer, fordi den ikke er irriterende at have stående fremme i forhold til pilleglas, som jeg i hvert fald gemmer væk i skabet.

Jeg har lige her for nylig taget vitamintesten på ny, fordi mine hverdagsrutiner har ændret sig, så derfor er det nogle lidt andre vitaminer, der er i min nye pakke, men det vidner også bare om, at testen kan noget, og jeg er virkelig imponeret af den måde, hvorpå det hjælper en til at tage de rigtige vitaminer.

Nu er det jo ikke kun mig, der skal nyde godt af de her skræddersyede vitaminpakker, så jeg har en kode til jer, som giver jer den første måned gratis. Når I har taget vitamintesten, skal I blot indtaste koden AW2017 ved checkout, og så er den første måneds vitaminer gratis. Jeg håber, I vil tage godt imod konceptet, og måske tænke en ekstra gang over, hvordan I egentlig behandler jeres krop. Det er så drøn vigtigt at være god ved sig selv!

Koden gælder til d. 2. november 2017.


   

4 kommentarer

 • Line

  Dejlig rabatkode! Har netop bestit mit første sæt vitaminer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Bak

  Hej amalie, det er ikke sikkert du kan svare, hvilket er helt ok, men hvad er betingelserne for at bestille med rabatkode? kan man afmelde til en hver tid ligesom et normalt køb? kan ikke lige finde noget på hjemmesiden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Emma! Du kan sagtens afmelde det, så du kun får den første måned, og dermed ikke skal betale noget efterfølgende. Det skal du bare gå ind på den profil, du opretter, og gøre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #31