UGENS PLUS- & MINUSPOINT #34

HAR I DAG DRØMT OM

want-to-wear_2

WEEKDAY sunglasses // WEEKDAY dress // WEEKDAY jeans // DR. MARTENS boots

Jeg er af besynderlige og frustrerende årsager altid mest inspireret til at udforme indhold til bloggen, når jeg egentlig burde lave noget andet. Lige nu burde jeg for eksempel følge med i gennemgangen af Inger Christensens Sommerfugledalen i min litteraturundervisning, og senere i dag bør jeg skrive min anden semesteropgave i samme fag, men jeg har meget mere lyst til at lave et blogindlæg om al den nye musik, jeg har tilføjet til min Spotify på det seneste. Noget andet, jeg studser lidt over, er min enorme trang til at købe noget nyt i dag. Jeg udgav jo det her blogindlæg om min nye plan for min garderobe i går, og det føles næsten som at have jinxet det, for i dag har jeg virkelig lyst til at klikke et hav af kjoler hjem til min nye obsession, nemlig at have kjole på udenpå et par jeans, og så have et par rå støvler på til. Bedste. Kombi. Nogensinde.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #34