#HELTÆRLIGT

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #33

img_1389

Det er blevet tid til at runde ugen af, og for mig har det været en uge med enormt mange sociale arrangementer i kalenderen; Bloggers Delight netværksmiddag i onsdags, som selvfølgelig endte ud i en bytur, dinner-date med gymnasieveninder torsdag aften, fredagsbar med boyband bingo om, ja, sjovt nok fredagen, og lørdag var jeg så både til kombineret bryllyp & barnedåb og uni-fest. Jeg var mildest talt temmelig flad i går, søndag, hvorfor det her indlæg er blevet udskudt til i dag. Til gengæld har min uge været helt fantastisk, og jeg har dermed kun ét minuspoint at uddele, måske fordi jeg ikke har tjekket, hvor meget skade alle de fester har gjort på kontoen, men altså .. Den tid, den sorg, som man siger. Her kommer ugens point:

MINUSPOINT til at have lovet mig selv ikke at købe noget nyt i november overhovedet. Eller, det er faktisk en god ting, og indtil videre har jeg overholdt det, men det gør til gengæld, at disse seje leather-look-bukser ikke er på vej til mig. Og jeg er sgu ret forelsket i dem, så det passer mig ikke så godt, haha ..

PLUSPOINT til at det virker, det dér projekt, jeg har snakket så meget om. Jeg er blevet gjort opmærksom på, at det ikke er alle, der har lyst til at læse om mit få-det-bedre-indeni-projekt, og det er også helt fair. Jeg synes bare selv, at jeg er ret sej, fordi jeg gør noget ved det, og samtidig er åben omkring det. Jeg er desuden af den overbevisning, at vi alle kan lære noget af det. Selvfølgelig bryder det nogle grænser, når jeg skriver indlæg som dette eller dette, men det er faktisk netop den største del af projektet, at stå ved den, jeg er. Og jeg har aldrig været tættere på at hvile i mig selv, end jeg er nu.

PLUSPOINT til simpelthen at have formået at lave noget mad, som så så lækkert ud, at jeg blev spurgt, om ikke jeg kan lave sådan et hvad-jeg-spiser-på-en-dag-indlæg. Som regel er jeg stor tilhænger af omeletten (lol), men har sat mig for at blive bedre til at lave “rigtig mad”. Det er stadig på et ret simpelt plan, men hvis det har interesse for flere, skal jeg da gerne komme med sådan et blogindlæg. Jeg er dog intet geni i et køkken, så det ville nok være noget a la uni-life-mad-for-dummies. Haha.

PLUSPOINT til denne Euroman artikel om 230 ting, man burde gøre noget oftere. Det er genialt og sjovt skrevet, og det er sådan en artikel, hvor jeg sidder og tænker “Damn, hvorfor fik jeg ikke den idé”. Hvis nogen af jer selv skriver tekster, kender I sikkert den følelse. Det er blandt andet den slags tekster, der giver mig blod på tanden, og giver mig lyst til at skrive endnu mere.

PLUSPOINT til at have fået denne bog i forsinket fødselsdagsgave af min gode veninde. Jeg har længe ville læse noget af Svend Brinkmann, selvom jeg tit har det svært med de dér fænomener, der bliver alment populære, men nu skal det altså være. Jeg synes, han har fat i mange interessante pointer, og jeg er sikker på, at hans tekster vil give stof til eftertanke.

PLUSPOINT til alle de gode forslag, I kom med, da jeg på Instagram efterspurgte anbefalinger af podcasts. En del af dem havde jeg allerede hørt, men der var også nye iblandt, som jeg nu er i gang med one by one. Der er desuden mange af jer, der har efterspurgt, at jeg efterfølgende laver en opsamling, hvor jeg anbefaler de bedste podcasts, så det vil jeg selvfølgelig gøre. Indtil videre har jeg hørt Når fars pige er til piger, og nu er jeg i gang med Det perfekte offer. 

Håber, I alle har en fantastisk solskinsmandag.

6 kommentarer

 • Camilla

  Kys til dig, verdens sejeste mus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg synes, dine indlæg om få-det-bedre er vildt gode! Det er rart at læse om, at alle ikke altid er mega sikre på sig selv, selvom det kan se sådan ud. Jeg vil gerne læse mange flere af dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Til gengæld er vi andre, der både synes, at det er relevant og interessant at læse om dine refleksioner over livet som ung.
  Elsker mad-indlæg, så dem skal du være velkommen til at komme med ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Håber virkelig Podcast -indlæg er dit næste ! Ellers, vil du så ikke linke til dit instapost?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Amalie, jeg kommer lige med et lille forslag til et evt. indlæg. Jeg synes, det kunne være super fedt, hvis du i et indlæg fremviste dine yndlingsbøger og skrev lidt om hvorfor de var det og sådan noget :)) Håber du vil tage det op til overvejelse. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#HELTÆRLIGT