FASHION WEEK OBSERVATIONER

FORÅR PÅ HJERNEN

foraar

GANNI sweatshirt // HAN KJØBENHAVN solbriller //
MADS NØRGAARD iPhone cover // ACNE STUDIOS sandaler // WEEKDAY nederdel*

Jeg ved godt, at det har sneet i dag. Det har sneet virkelig meget faktisk, og i stedet for at blive inde med film og kakao, valgte jeg simpelthen at gå tur om søerne med kaffe og på ingen måde varmt nok tøj, så jeg rigtig kunne få sjaskvådt hår og kolde lår, og måske netop derfor, eller på trods af dette, har jeg fået forår på hjernen. Det har nok også lidt at gøre med det flotte solskinsvejr, vi har haft i den første del af februar, og så et helt enormt savn til bare ben og gadefest. Dertil hører sig selvfølgelig også, at de fleste brands lancerer deres forårskollektioner i de her dage, så der er fantastisk (forfærdelig) meget inspiration at hente, og det har altså indtil videre resulteret i ovenstående look med nederdel og sandaler.

Jeg håber, håber, håber, at foråret kommer tidligt, og så alligevel ikke, for norj, hvor er der meget, jeg skal nå at spare op til, hvis jeg skal gå foråret i møde med den smarte garderobe, jeg drømmer om. Haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASHION WEEK OBSERVATIONER