Nike Social Run

Ting, jeg gjorde

facetune_12-05-2018-19-07-58

Bad min nye frisør om at barbere noget af mit hår af og smøre resten ind i afblegning. Gik i panik et sted mellem undercut og afblegning, eller nok i virkeligheden midt i afblegningen, og sad så dér i frisørstolen med tårerne trillende ned af kinderne, og prøvede at forklare frisøren på en nogenlunde cool måde, at der “bare sker ret meget for tiden”.

Sagde nej til en influencerkampagne for et produkt, jeg egentlig ikke ville have noget imod at teste. Jeg kan godt lide blød hud. Sagde nej fordi nogle formuleringer på produktets hjemmeside ikke stemmer overens med, hvordan udseende, i min optik, må omtales og defineres, og hvad jeg selv står for. Kan (og vil) ikke støtte op om nogen, der kalder barberede eller voksede arme for et “rent” look.

Mødtes med Ditte fra Ditte er fuld af løgn – Tværs på DR3 for at drøfte et lille projekt, vi gerne vil lave sammen. Snakkede video, sociale medier, erfaringer, budskaber, udvikling, problematikker.

Tilføjede disse smækbukser til mine ‘saved items’ på asos.com. Kunne da godt lige bruge den halve sommer i sådan et par. Og den anden halve i bare ben, selvfølgelig.

Bestilte mad fra Wolt to gange på en dag. Fordi det var lørdag, fordi jeg var træt (læs: havde tømmermænd), og fordi jeg ikke var i humør til en tur i Netto. Bestilte Jagger til frokost og Hey Darling til aftensmad (mit nye yndlingssted på Wolt). Husk forresten at I får 50DKK rabat på jeres første ordre hos Wolt, hvis I signer up med koden AMALIEWESSEL.

Brugte en søndag eftermiddag på at løbe et løb ved søerne i København (og løb det rent faktisk). Den lader vi bare stå sådan.

Genaktiverede mit abonnement på Tv2 Play for at se Station 2: Ubådssagen. Havde jo ellers en plan om ikke at betale til streamingtjenester, jeg ikke får brugt. Kan selvfølgelig bare afmelde mig igen. Efter anden sæson af Perfekte Steder. Og tredje sæson af Unge Lovende.

Havde sex med en, jeg havde lyst til. Og fordi jeg havde lyst. Til sex.

Meldte mig frivilligt til et par ansvarsposter på mit studie, selvom jeg i forvejen svømmer rundt i alt det ansvar, jeg ikke kan overskue. Her mener jeg primært ansvaret for mit eget velbefindende, min økonomi, mit studie, mit arbejde og mit vasketøj. I mit hovede florerer en idé om, at hvis jeg tager ansvaret for noget, jeg virkelig gerne vil, får jeg også styr på alt det andet. Bliv hængende og følg med i næste afsnit af ‘Amalies famlen rundt i semi-voksen-livet’.

Spiste pitabrød med falafel fra Fuldkorn (Durum Bar er stadig mit yndlingssted), drak dåsecola og hørte John Mayer (og sang med), imens jeg skrev det her blogindlæg færdigt.

13 kommentarer

 • Steffanie Fischer

  Elsker det!!!!!!!!!!!
  Kh
  Steff 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Årh Amalie. Hvor er det dejligt du gør ting for kun dig. Hvor du får mig til at værdsætte, at jeg næsten altid har gjordt tingene kun for mig
  Og hvor dit “nye” jeg klæder dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Fedeste indlæg!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie b

  Det her er såååå godt!’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Dit nye look klæder dig! Håber du føler dig hjemme 😊
  Hvor er alle dine fine øreringe fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Super like <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Tager virkelig hatten af for DET HER. Du skriver hjernedødt godt og formidler alle de tanker, som mange selv sidder med, på en pisse fed måde. Jeg synes virkelig godt om din måde, at udtrykke dig selv på – på skrift. Jeg har fulgt dig gennem mange år, og altid fulgt flittigt med på bloggen og insta. Det har været fedt at følge dig på sidelinjen, og se dig gennemgå denne kæmpe udvikling. Du er tydeligt blevet mere selvbevidst, og har fundet frem til hvem du gerne vil være og hvad du gerne vil stå for. Måske ikke helt – men det virker som om, at du er godt på vej. Jeg har så meget respekt for din måde at gøre det på. Jeg synes, at det er pisse sejt, at du gør det, du gør. Keep up the good work. Din udvikling er inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fedt indlæg! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhm, falaffel <3
  Og ydrks, ideen om barberede arme giver mig tilgengæld creeps.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er all for, at man barberer lige dét, man selv har lyst til. Det skal bare ikke være et spørgsmål om ren/uren. Jeg gider for eksempel ikke barbere mine lår. Og de er fandme lækre alligevel. Haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Kære Amalie.
  Jeg har fulgt dig on/off siden du startede din blog for mange år siden. Længe har jeg ikke fulgt med, fordi det var blevet for upersonligt, og jeg har også unfollowet dig på instagram for noget tid siden. I aften læste jeg dette indlæg, og nu bliver jeg simpelthen nødt til at følge dig igen – både på blog og insta. Hold nu kæft hvor er det inspirerende og oprigtigt, og din personlige udvikling kan virkelig ses i dine posts diverse steder. Du er en fucking boss ass bitch, og dit nye lækre look understreger det kun. Kæmpe cadeau og kram fra mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Amalie!

  Elsker din blog! Tror jeg har fuldt med i 5-6 år efterhånden, kommentere dog ikke så ofte :-)

  Jeg ville hører om jeg måtte bruge dit billede i et blogindlæg om hår? Jeg overvejer nemlig undercut (ps. elsker din frisure!)

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike Social Run