Hvis nu der kommer en kølig sommernat

Postkort #1

Indlægget indeholder reklamelinks. Disse er market med *

De hedder noget forskelligt rundt omkring i blogland, de dér blogindlæg om, hvad der er sket på det seneste. By the way, What Ever, På det seneste har jeg .. Det har de vist også heddet hos mig. Jeg ved til gengæld ikke, om de hedder Postkort nogen steder, men det hedder de her nu, for det er jo lidt dét, de er – postkort fra tilværelsen. Mine postkort vil selvfølgelig tage udgangspunkt i, hvad jeg har foretaget mig, men med den primære idé at videregive tips til det ene og det andet.
Det første postkort kommer her ..

Kunstforeningen GL. STRAND har lige nu en udstilling, Vogue Like a painting, med fotografier fra Vogues arkiver. Udstillingen belyser modefotografiets inspiration fra malerkunsten og kunsthistoriske perioder. Der er måske ikke så mange, der ved det, men inden min interesse for at fotografere opstod, brugte jeg i nogle år min fritid på en billedskole, som senere kom til at hedde en kunstskole. Det kan jeg godt savne fra tiden før sociale medier, al den tid jeg brugte med en blyant eller pensel i hånden.

VACA, som jeg har stiftet bekendtskab med i Aarhus, og gerne spiser flere gange, når jeg er der, åbnede en restaurant i Valby sidste år, og for et par dage siden er de kommet på Wolt. Jeg har allerede bestilt derfra to gange, og vil særligt anbefale ‘tuna fish taco’ som snack, ‘Amigo Grande’ burrito og den lemonade, der hedder ‘Aqua Fresca’. Hvis I signer up på Wolt med koden AMALIEWESSEL får I forresten 50DKK rabat på jeres første bestilling.

Summer in The City festival løb af stablen i Husets gårdhave torsdag, fredag og lørdag. Festivalen er gratis, og line up består af nye, upcoming, danske artister. Sådan et koncept er jeg altid klar på at støtte, og jeg kiggede forbi torsdag for at høre AyOwa, som jeg virkelig er faldet for. Huset er ikke så langt fra dér, hvor jeg lige er flyttet hen, og det var en så speciel følelse lige at kunne trisse ned til en festival. Sommer i Indre By er slet ikke så tosset!

Efter at have hørt AyOwa gik mine veninder og jeg ned til Gammel Strand for at få en Aperol Spritz, som nok må siges at være min yndlingsdrink her om sommeren. Temmelig uoriginalt egentlig, men den kan altså bare noget. Det skal til gengæld ikke blive en vane, for sådan én koster det samme som fire fadøl på mit stamsted ude på Nørrebro. Bar Next Door ved Søerne har til gengæld en både større og bedre Aperol Spritz til “kun” 85 kr., så der kunne jeg godt finde på at tage hen igen for at få min Aperol. Udsigten har også mere at sige dér, synes jeg.

Jeg er ikke det store parkvæsen, for jeg kan sgu ikke helt slappe af i det turistmekka, det ofte er at tage i en af byens haver om sommeren, men jeg har givet det et forsøg at ligge og sole i badedragt i Kongens Have, nu hvor jeg er flyttet til Indre By. Det skal jeg nok bare ikke lige igen. Badedragten er til gengæld et kæmpe opturskøb! Den er fra Weekday*, har den også i sort, og bruger den meget som top med et par Levis 501 udover.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis nu der kommer en kølig sommernat