Gode Ganni bukser og en rabatkode

Fashion Week outfit & ord

Won Hundred t-shirt // ASOS shorts // Adidas Yung-1 sneakers //
Kaibosh solbriller (gave) // Mads Nørgaard taske

Jeg har for nu at være helt ærlig været virkelig meget i tvivl om, hvorvidt jeg overhovedet havde noget at gøre til Fashion Week efter min deltagelse i De Perfekte Piger på DR3, især fordi Fashion Week på en måde er den halvårlige kulmination af den ‘verden’ eller branche, jeg bevidst har taget afstand fra i arbejdet med mig selv. Fashion Week er en eksamen, og det er antallet af invitationer og street style billeder, eller om du er ‘seated’ eller ‘standing’ til diverse shows, der viser dit værd, og fortæller omverdenen, hvor vigtig nogle andre i branchen synes, du er. Det er en hensynsløs branche, og jeg har min tvivl på, om det kan forenes med de værdier, jeg har, og den udvikling jeg er i. Omvendt handler det jo et eller andet sted også om indstilling. Hele det kreative aspekt i udførelsen af shows, alt fra venue til musik, og de kollektioner, der bliver fremvist, har jeg alle dage været begejstret for, så når jeg stadig bliver jeg inviteret, har jeg også fortsat en lyst til at deltage. Branchen er den samme, som da jeg begyndte at trække mig, men der er ændret nogle ting indeni mig, og dét har jeg haft med mig i denne omgang af Fashion Week. Skepsissen er også til stede i de hurtige snakke mellem shows og efter et glas vin eller to om aftenen. Måske der virkelig er et skift på vej, og måske bølgerne kan forenes, hvis vi gør noget for at bryde grænserne.

Selvom denne Fashion Week helt klart markerer sig som den, hvor jeg har slappet allermest af i det hele, valgte jeg alligevel i sidste øjeblik at begrænse min deltagelse til én dag. Det blev onsdag, hvor jeg var inviteret backstage med MAC cosmetics til Holzweiler SS19 showet, og det viste sig at være den bedste prioritering. Showet var spækket med items, jeg kunne se mig selv i, og den norske digter Alexander Fallo læste op til lyden af klaver. Virkelig en oplevelse i min ånd. Om aftenen var jeg inviteret til Glossier launch i Avlskarl Gallery, hvor jeg drak et par glas for meget, og bed hul i min tunge. Fashion Week over and out herfra.

1 kommentar

  • Astrid

    Jeg ELSKER at du har den holdning, tak for det. Hånden på hjertet: hvor fedt det er for alle os andre at se på den ene story efter den anden, af dyre goodiebags samt blurry klips af tøj, som ikke kan købes endnu. SÅ TAK!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode Ganni bukser og en rabatkode