My kind of workwear

Gode Ganni bukser og en rabatkode

Reklame for Tiffany.dk

Kaibosh solbriller (gave) // Wood Wood trøje // Ganni ‘Sage’ bukser //
Nike ‘Air Monarch’ sneaks // Ganni scrunchie

Okay, for det første – yes, mit hår trænger alvorligt til en omgang farve og en lille klip, og hvis nogen melder sig frivilligt, sætter jeg mig gerne i stolen, men indtil da må vi alle lige klare at se på min udgroning. Det skulle vist også være lidt smart med sådan en udgroning, alt efter hvem man spørger? Nå, men i anledning af at jeg har en rabatkode til tiffany.dk (webshop, der forhandler mærker som Acne Studios, Ganni og Holzweiler) til jer, er jeg trukket i noget tøj fra Ganni, nemlig de lyseblå Ganni bukser og den mørkeblå scrunchie, også fra Ganni. Nu er de temperaturer, vi har for tiden, jo ikke ligefrem til lange bukser, men jeg foretrækker det helt klart, så i dag har jeg altså helt stædigt gået rundt i de lyseblå bukser, og haft det temmelig svedigt. Jeg glæder mig sådan til lavere temperaturer, så jeg udover at gå i lange bukser også kan trække en strik over hovedet om aftenen, gerne en i samme farve som den på collagen herunder, hvor I også finder et par andre gode items fra tiffany.dk. Rabatkoden finder I under collagen ..

Ganni ‘Harway’ t-shirt // Ganni Evangelista’ pullover // Nunoo Mille’ taske

Rabatkoden er GIRL10, men kan selvfølgelig også bruges, hvis man er en dreng. Koden giver 10% på hele webshoppen, og gælder fra i dag, d. 1. august, og 7 dage frem. Jeg har forelsket mig i denne røde sag, men holder mig i skindet (for den er virkelig dyr haha), og vil i stedet ønske jer glædelig shopping, eller bare glædelig sommer, hvad end I er mest til.

2 kommentarer

  • AM

    Tiffany er ikke kun en webshop men også en fysisk butik i Aalborg og Hjørring☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My kind of workwear