En drøm om en blazer og et par sneakers

Ugens plus- & minuspoint #36

Jeg har lige været i bloggens gemmer for at se, hvornår jeg sidst har udgivet et af disse indlæg, og det har jeg simpelthen ikke gjort siden november måned 2017. Det er jeg helt målløs over. Der er sket så meget siden da, og jeg er egentlig lidt ked af ikke at kunne læse tilbage i indlæg som disse for den periode. Jeg synes næsten, jeg er et helt andet menneske nu, så det kunne da have været lidt fedt at have dokumenteret udviklingen, men altså – bedre sent end aldrig, som man siger. Vi starter igen. Formatet er det samme, som det altid har været, men hvis du er ny på bloggen, og ikke kender det, kan du tage et kig igennem de gamle indlæg her. Ellers går det således, at der er ..

Minuspoint til nogle menneskers opførsel i byen, særligt på Cosy i timerne efter klokken 03:00. Nej, jeg har ikke 500 kr. i kontanter til dit kokainforbrug, heller ikke hvis du overfører på MobilePay med det samme, og nej, jeg vil ikke score din ven, hverken da han sad her, eller nu hvor du “spørger” for ham. Jeg er i øvrigt heller ikke interesseret i at føle mig som et dyr i Zoologisk Have, fordi I har hørt, at Cosy er “et godt sted at slutte aftenen af”, men opfører jer, som om piger, der er til piger, er et sjældent dyr fra et land, I aldrig har besøgt, og ikke anerkender på verdenskortet.

Minuspoint til at modtage min (fucking fede) nye cykel for så at måtte indlevere den til cykelhandler for at få lås og pedaler på og skulle vente fem dage mere på at kunne køre på den (og betale en god sjat mere for det). Det er et first world problem, I know, men min konto skriger sådan over mit Rejsekort forbrug.

Minuspoint til at være let påvirkelig. Det ene øjeblik har jeg lyst til at række min uddannelse en kæmpe fuckfinger, rende afsted i mit selvstændige virke, og give los dér. Det næste øjeblik spiser jeg frokost ude på Københavns Universitet sammen med mennesker fra mit studie, i den velkendte kaffebar, hvor kaffen koster 5 kr., og der kun sidder gode mennesker, og det hele er umiddelbart og rart. Så savner jeg med det samme hverdagen som studerende, og får lyst til slet ikke at tage orlov.

Minuspoint til nu at skulle leve i konstant frygt for at få min cykel stjålet, fordi den er ny og flot, og jeg bor i Indre By.

Pluspoint til at have købt billetter til The Blaze koncerten i Store Vega. Jeg så dem på Roskilde Festival i sommer, og havde en eminent oplevelse, men er spændt på at skulle opleve dem med den intimitet, Vega kan skabe. Koncerten løber af stablen til marts, og er allerede udsolgt, men det er muligt at komme på venteliste, hvis det skulle være noget.

Pluspoint til min nye cykel, som er så sej og smuk og flot. Jeg synes næsten, jeg bliver sejere sammen med den. Lidt ligesom med nye sneakers. Eller nye støvler, som er made for walking og one of these days are gonna walk all over you.

Pluspoint til striktrøjer og kølige aftener. Nu har jeg et rimelig godt udvalg af striktrøjer i min garderobe, men skulle der tilføjes nye, ville det nok blive enten denne bordeaux strik eller denne gule strik, som jeg har nævnt før, og stadig sukker efter. Var bloggen noget, jeg blev rig af, ville jeg også overveje denne.

Pluspoint til serien ‘Anna Pihl’. Jeg er lige begyndt at se det helt fra begyndelsen, som om jeg ikke har andet at lave, og selvom det måske ikke er fantastisk fjernsyn, er det bestemt underholdende. Ramt af tømmermænd i weekenden græd jeg tre gange på to afsnit. Det er jo også lidt en tidslomme – jeg er for eksempel kæmpe fan af Anna Pihls pink Motorola klap-mobil i anden sæson.

5 kommentarer

 • Den interesserede

  Amalie, hvor er din super sprøde cykel fra og hvor meget gav du for den? Den er simpelthen så lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cykeltyve sucks – jeg elskerelskerelsker min, når den ikke forråder mig med en punktering, og er også top afhængig af, den dur – og at den fåkkin’ står på sin plads, når jeg kommer ud. MED lygter, tak!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ava

  Random spørgsmål, men hvilken str. er dine jeans?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En drøm om en blazer og et par sneakers