Kom indenfor i mit hjem og få rabat på fede plakater

Fire sneakerdrømme

Nike Air Vapormax Plus // Asics Gel-Circuit //
Nike Air Force 1 LO // Filling Pieces Low Curve Iceman Trimix

Jeg var forbi Rezet Store i Jorcks Passage forleden, noget jeg ellers ikke gør, fordi det er svært for mig ikke at kunne/måtte/skulle købe noget, men nu skulle min veninde prøve et par sko, der var på udsalg, og så kunne jeg jo lige så godt browse lidt også. Jeg nåede at forelske mig i fire forskellige par sneakers (super god plan), som jeg har samlet i en collage, da de alle er gode bud på en fed efterårssneaker. Til gengæld har jeg opdaget, at Rezet Store (ud fra min smag) har meget federe sneakers til mænd end til kvinder, men generelt også et større udvalg til mænd. Mange af de sneakers, de har, forhandler de/findes ikke i kvindestørrelser, og det er virkelig en skam. Især for mig. Jeg synes jo, de lilla sneakers på collagen er lidt federe i armygrøn.

Her i weekenden er jeg taget nordpå for at tilbringe et par dage væk fra byen, som jeg, selvom jeg elsker pulsen, kan have svært ved at finde ro i, når jeg har brug for at få tænkt noget igennem. Udover at have planer om at brainstorme mere på et projekt, jeg har brygget på i noget tid, har jeg et håb om at få læst lidt. Jeg har taget to bøger med – denne og denne, som begge er nye udgivelser.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom indenfor i mit hjem og få rabat på fede plakater