Webfavoritter: Efterårs- og vinterjakker

Ugens plus- & minuspoint #38

I sidste uge gik jeg og skrev noter til ugens plus- og minuspoint i løbet af ugen, og på den måde skrev indlægget næsten sig selv, da jeg nåede til mandag, som er udgivelsesdagen for denne serie. Men denne her uge har været underlig og kaotisk, og jeg var faktisk lige ved at glemme at skrive det her indlæg – heldigvis kom jeg i tanke om det, og da jeg først gik i gang med at skrive, var der jo masser af ord at sige om ugen, der er gået. Jeg giver ..

Minuspoint til undertrykte følelser, jeg troede var væk, eller bare lettere, som vender tilbage, og sætter sig i maven, og i hovedet, i benene, og i øjnene, der ikke kan se noget, og bare vil hjem. Minuspoint til mavekneb, og til gader, jeg ikke kan gå i, barer, jeg ikke kan sidde på, og til true crime, der ikke helt er det samme mere.

Minuspoint til at have set mig lidt lun på denne mørkegrønne Vans model, for jeg har altid tænkt, at jeg aldrig skulle hoppe med på den bølge, og at jeg i hvert fald ikke var typen til at gå med de sko, men altså, de er sgu meget fede, specielt i den farve og i ruskind.

Minuspoint til situationen at sidde i venteværelset hos lægen i 45 minutter i troen, at de bare har meget travlt, og derfor er bagud (der gav jeg dem måske lidt lang snor), for så at få at vide, at min tid er blevet aflyst, og at det havde jeg i øvrigt fået at vide på SMS tidligere på morgenen. Den SMS havde jeg bare ikke fået, for den var sendt til mit gamle nummer, et nummer, der ikke har været mit i godt og vel to år, og som jeg simpelthen ikke aner, hvordan de har fundet frem til. Fordi jeg var i et ucharmerende dårligt humør i forvejen, kunne jeg ikke få sagt andet end, at den besked havde jeg altså ikke fået, og nu havde jeg siddet dér og ventet i 45 minutter (som om en lægetid var en bestilling, jeg havde betalt for, men ikke fået, eller fået kold ..). Jeg tror måske også, jeg har lignet en, der kunne begynde at græde.

Pluspoint til den læge, jeg udsatte for ovenstående, for at være så sød at tilbyde at se mig efter sine andre patienter, og rent faktisk bruge tid på mig i stedet for at stresse igennem det, selvom det jo var noget ekstra udover dét, hun havde på sit skema, og det faktisk var en helt anden læge, jeg skulle have været inde hos. Jeg blev endda spurgt ind til, hvordan mit liv ellers ser ud, og hvordan jeg har det. Her begyndte jeg så at græde, hvortil lægen skubbede æsken med Kleenex hen til mig. Det kunne have været en scene i en melodramatisk film, men det var bare min onsdag morgen.

Pluspoint til at have indgået et samarbejde med & Other Stories*. Det har jeg virkelig optur over, og jeg glæder mig sygt meget til at komme i gang med det. Når jeg kan finde på at bruge et udtryk som “sygt meget” står det vist også ret klart, hvor spændt jeg er.

Pluspoint til min nye duft. Jeg fik den i fødselsdagsgave, og den er simpelthen så behagelig og mild, men så dufter den også lidt af dyner og sex på en frisk og absolut ikke-klam måde. Jeg kunne også bare have skrevet, at den har en sexet duft. Det lyder måske bedre. Jep.


Pluspoint til at have genopdaget denne ret spacey Mikael Simpson sang, som egentlig er mange år gammel, men på en eller anden måde sagtens kunne være udgivet i går. Den er speciel, men giv den et lyt. Den er fed!

Pluspoint til venskaber, der blomstrer op af umage situationer, til indrømmelserne, der bliver skænket, når den anden fadøl er halvvejs og til at mødes i at være fælles om dét, der aldrig var blevet sagt højt til nogen før.

6 kommentarer

 • Emma

  Hej Amalie. De her indlæg er deres helt egen genre på en virkelig skøn måde!
  Dit sidste pluspoint på listen (den med venskaber og fadøl) rørte mig altså. Mest fordi jeg kan mærke hvordan det føles i maven, når sådan noget sker. Virkelig skarpt formuleret.
  -Jeg ønsker dig alt det bedste fremover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg er evigt fan af din “ugens plus- og minuspoint serie”. Man får så meget at se af dig og det elsker jeg!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  Dejligt at du deler din oplevelse hos lægen! Både minus og plus. Det er rart at tænke på, at man ikke er den eneste :-) Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Webfavoritter: Efterårs- og vinterjakker