06.01.19 | En mindre taske til de vigtigste ting

18 ting, jeg lærte i 2018

1. At der, selvom der ligger en frihed i at være åben og tale ærligt om dét, der er svært, eller dét, der er rigtig godt, også ligger en enorm sårbarhed, som er skræmmende, og kan gøre rigtig ondt

2. At det er fucking svært at have en blog uden at være “blogger”, når først man har været det

3. At det i højeste grad er det kommercielle aspekt af min blog, jeg har det svært med

4. At jeg kan gøre meget for at blive gladere for det kommercielle aspekt af bloggen ved for eksempel aktivt at ændre min profil i takt med, at jeg udtrykker et mere ærligt væsen, mine “nye” interesser og de mærkesager, jeg beskæftiger mig med

5. At jeg ikke behøver at kalde mig hverken “lesbisk” eller “lebbe”, bare fordi jeg er til piger

6. At jeg er i min fulde ret til at sige fra og nej tak, når andre gør

7. At jeg selv bestemmer, hvem jeg vil have i mit liv, ligesom andre selv bestemmer, om de vil have mig i deres

8. Hvordan det føles at få knust sit hjerte, og at det er en sorg

9. At jeg har veninder, der står der, når den er gal. Som vil cykle ud i natten for at komme hjem til mig, når jeg ikke engang rigtig kan svare på, hvad jeg har lyst til, eller brug for, men bare sidder med våde, hævede øjne, og mekanisk drikker min the, fordi det er dét, man gør, når der er sket noget, der gør ondt. Man laver the

10. At jeg kan være det menneske for en anden. Og mere til. Den nogen, nogen falder i søvn på skødet af efter et angstanfald, den nogen, der bliver betroet nogens inderste, den nogen, der får lov at være der, også når det er grimt

11. At det ikke er nok

12. At mine følelser er min sandhed

13. At Instagram kan føles som en helt anden slags medie, hvis man aktivt tager stilling til, hvad man vil se, og evner at sortere i, hvem man følger for hvad

14. At vi selv er med til at skabe fortællingen om os selv, med dét vi siger, og det vi gør

15. At jeg lige så lidt, som jeg kan få en anden til at føle noget, der ikke er der, kan få mig selv til at føle noget, der ikke er der

16. At der er en reel problematik i influencer-begrebet, og at jeg rigtig gerne vil give mig i kast med for det første at stryge ordet fra noget som helst, der skulle beskrive, hvad jeg laver (nu), og derudover skrive noget om, at influencers bør forstå deres egen indflydelse i en lidt bredere kontekst end antal likes

17. At dét at drive en blog ikke skal være min eneste indtægtskilde

18. At “dating” for mig kan få lov at være et halstørklæde, jeg har glemt på en restaurant, lad os kalde den 2018, og aldrig får hentet

16 kommentarer

 • Marie Louise

  Elsker seriøst din blog og den måde du skriver på.
  Jeg har fulgt med siden du var på Youtube, og elsker din udvikling.
  Du skriver så fint, også når det er korte sætninger som her. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Du er seriøst så dygtig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Dette er det første blogindlæg, jeg har læst på din blog. Jeg følger normalt kun din Instagram. Du skriver så udsøgt og med eftertænksomme ord, der sidder fast. Smukt, og tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det er svært at beskrive, hvordan de tanker, du deler med os, bare rammer – rammer og sætter ord på alt, hvad man selv har følt. Så bare tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vilde

  Jeg vil bare lige sige at dine reflektioner er meget inspirerende, og at du har al mulig grund til at være stolt af dig, for du er satme sej og modig og ærlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvad mener du med det kommercielle aspekt af bloggen? Er det kritikken eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kritikken af hvad?
   Med det kommercielle aspekt mener jeg reklame-aspektet af bloggen. Jeg synes nogen gange, det tager kreativitet fra mig, men samtidig er det også et aspekt af bloggen, jeg er stolt af. Det hele er lidt ambivalent og kompliceret at forklare, men jeg vil gerne prøve at uddybe det i et indlæg, hvis det er

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Vil du skrive noget mere om dine overvejelser om at stoppe på dansk-studiet? Du skriver gode tekster for tiden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Tak for særligt punkt nr. 16, det er vigtigt.

  Bh. Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

06.01.19 | En mindre taske til de vigtigste ting