Studie status

23.01.19

Annonce for & Other Stories: Weekday jakke (lignende her*) // & Other Stories strik //
Wood Wood bukser // Nike Air Monarch sneakers

Det er simpelthen et så flot, solrigt vintervejr vejr disse dage, så jeg hoppede lige udenfor, og fik taget et par billeder, da jeg var på arbejde i dag. Jeg har siden december 2015 haft et par sorte Wood Wood bukser, som jeg har brugt flere gange om ugen, og som jeg har fået utallige henvendelser på, men da jeg købte dem på udsalg dengang, har de været lidt svære at opstøve. Mine er imidlertid blevet så slidte, at jeg for nogle penge, jeg fik i julegave, har købt en erstatning, også fra Wood Wood. Modellen er lidt en anden, men faktisk meget bedre og lækrere i stoffet, og jeg vil anbefale dem til alle, der mangler lige dét par sorte bukser, der fuldender jagten på det perfekte par løse, pæne bukser. Derudover har jeg tilføjet en sort strik fra & Other Stories til garderoben. De kan altså noget med striktrøjer, så den anbefaling skal I også lige have. Der er noget enormt tilfredsstillende ved efterhånden at have opbygget en garderobe, hvor jeg har så gode basis items, at jeg har et godt grundlag for en mere bæredygtig garderobe.

Nu mangler jeg efterhånden bare at få ryddet ordentligt ud, så jeg kan få solgt noget tøj. Ikke for at skabe plads til nyt, men for at eje mindre tøj. Jeg vil nemlig gerne fokusere på at eje gode ting frem for at eje et bredt udvalg af tøj.

6 kommentarer

 • Simone

  Jeg håber vi får lov at høre mere om den proces! Jeg er samme sted men synes det er svært at få råd til de dyrere items som studerende. Selvom jeg helst ville opbygge en basis-garderobe af gode ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Din blog er on fire, Amalie! Elsker diversiteten i dine indlæg og jeg kan mærke, at du lægger meget arbejde i det, hvilket giver kvalitet. Jeg er vild med det! Keep up the good work 💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har læst denne her kommentar flere gange i dag. Bliver så glad. Hvor er det sødt af dig at skrive! Tusind tak

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne være fedt at høre mere om din op- og udrydning af dit tøj – står selv lidt i samme situation nemlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg vil bare sige mange tak for de mange kvalitetsindlæg der er kommet de sidste par måneder – mere af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studie status