Om at finde og genfinde sig selv imens andre kigger, måler og vejer

Jeg har kastet blikket på endnu en & Other Stories blazer

Annonce for & Other Stories& Other Stories blazer // & Other Stories top // & Other Stories øreringe

I forbindelse med at starte nyt arbejde i november, og især i forbindelse med min klimaangst (ja, det er et begreb) har jeg gjort mig nogle tanker omkring min garderobe, og hvordan jeg kan tilrettelægge den sådan, at jeg kan gøre meget med lidt – det er essentielt for mig ikke at bruge for meget tid på at tænke outfits om morgenen, og jeg vil gerne begrænse mig til at eje mindre og bruge det mere. Det har jeg gjort ved at sortere groft ud, og ved at fokusere på hvad jeg har det godt med at have på. Det er der blandt andet kommet denne “uniform” ud af, hvor både blazer og jeans bliver brugt flittigt hver uge.

Med det her samarbejde, jeg har kørt de seneste seks måneder sammen med & Other Stories, har jeg prøvet at belyse, hvordan man kan knække koden til at gøre high street items til langtidsholdbare items, selvfølgelig med intentionen at købe mindre i det hele taget og få mere brug af det, man køber. Det kræver at være en mere bevidst forbruger i sit indkøb af tøj, og jeg går fuldt ud ind for at begrænse forbruget af high street, men det er nu engang dér, de fleste kan være med, hvad angår priserne, så hvorfor ikke guide til at tilgå high street på en anden måde. Udover den sorte blazer kan blandt andet også nævnes denne strik, som virkelig er en vinder i min garderobe, og som jeg får utrolig meget brug ud af.

Imens jeg har skrevet på det her blogindlæg, er der faktisk kommet en & Other Stories pakke ind ad døren, og i den er blazeren fra collagen, så den tænker jeg at tage på i dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at finde og genfinde sig selv imens andre kigger, måler og vejer