mit roskilde 2013

mit roskilde 2013

 photo iPhonebilleder38_zpsb7905397.jpg

2 uger uden blogging, og jeg ved ikke, hvor jeg skal starte, men tænkte et lille indlæg om min første Roskilde Festival ville være på sin plads, både fordi det er grunden til mit fravær fra bloggen, men også fordi det har været nogen af de bedste ni dage af mit liv, uden overdrivelse. Hele atmosfæren, oplevelserne, måden man omgås hinanden, rutinerne og koncerterne kan ikke beskrives godt nok med ord, det skal opleves og mærkes, men vil alligevel prøve at skildre lidt af det, jeg oplevede på Roskilde Festival

… sad i ti timer under en presenning med drivvåde bukser og ventede på at skulle løbe ind og finde teltplads, men det var det hele værd, for damn en rar plads vi fik

… boede i L, området der aldrig sover, techno for fuld blæs kl. 6 om morgenen, røvirriterende, men det hører ligesom bare med

… spiste dejligt mange pomfritter med mayo fra Gourmet Burger, nachos fra Gringo Nachos, makrelmadder og nudler (det dér med at opsøge sund mad did so not happen)

… spillede ølbowling med vores nabocamps fra formiddag til tidlig aften næsten hver dag (spillede sjovt nok altid mod et meget bedre hold end mit eget, så kan I jo selv regne ud, hvem der blev mest snaldret .. haha)

… stod til Rihanna koncert med min veninde i hånden og tårer i øjnene til lyden af ‘Stay’, som, hvis man spørger mig, er Rihannas smukkeste sang

… drak en fantastisk double shot mojito fra Gringo Bar, imens jeg sad på en kæmpe lysende centicube og hørte Disclosure

… gik rundt i et par løse shorts, løse toppe, slidte Converse, solbriller på eller sat godt fast i bollehåret og en smøg i hånden at all time

… mødte super søde læsere, kan absolut ingen af jeres navne huske (hvorfor mødte I mig alle på mine stang bacardi tidspunkter?!), men tak fordi I sagde hej, altid hyggeligt <3

Roskilde Festival var for mig en 9 dages fest med middagslure om natten (ordentlig søvn kan det virkelig ikke kaldes), hvor jeg overskred mine grænser uden egentlig at opdage det, før jeg kom hjem og følte mig meget ældre, end da jeg tog afsted, gik uden make-up og med det værste bollehår uden overhovedet at tænke over, hvor udkørt jeg så ud, grinte så meget, at mine mavemuskler gjorde ondt og tog en fremmed mand i bjørnekostume på numsen, imens han tissede. Roskilde Festival er ni dage uden bekymringer, en helt anden verden, et så specielt sted, at man glemmer den hverdag, man normalt lever og jeg er totalt hooked! Skal bestemt afsted igen næste år, for kun en uge er gået, og jeg savner det allerede ubeskriveligt meget.

Håber I har haft det godt i det alt for lækre vejr vi har haft, og nu hvor jeg er tilbage på bloggen, må I rigtig gerne komme med forslag til indlæg, jeg kan lave :) Fyr løs!

xx Amalie Wessel

24 kommentarer

 • Dejligt du er tilbage og du kunne lave et indlæg om resten af din sommer, hvad den skal bruges på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Du kan lave en ’25 random facts about me’!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rebecca

  jeg sov også i l, mest fordi jeg spontant besluttede mig for at tage på roskilde og det var der jeg kunne bo. aldrig aldrig aldrig mere l. det er jo fint med morgenfester, men hvordan i alverden kan naboerne ALTID blive ved? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, jeg ville nu ikke have noget imod at bo i L igen, synes det er fedt, at der er gang i den, og så er det dejlig tæt på Festivalpladsen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • rebecca

   arh, jeg synes nu det var lidt hardcore. måske jeg er ved at blive gammel! :D men ja, mega lækkert at det ligger så tæt på arena :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, det kan være ;) Super lækkert!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Fik lige gåsehud og tårer i øjnene……. Elsker den festival af hele mit hjerte <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Får også gåsehud, når jeg ser noget fra festivalen! Virkelig noget af det bedste jeg har oplevet i mit liv :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Dejligt at du har haft det fedt på Roskilde, ville ønske det var mig ;-)
  Kunne rigtig godt tænke mig et indlæg om gymnasiet. Altså hvad synes du man skal forberede sig på? Hvad bliver bedst? Hvilke overvejelser synes du man skal gøre? osv. Ved ikke om det var noget?
  Knus :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Velkommen tilbage! Godt du havde en god tur :)
  Du kunne lave et indlæg om hvordan du kommer “back on track” med dit healthy living projekt og hvordan måske hvordan du har det med at komme back on track (hvis det er det du gør, det kan jeg jo ikke vide) om det er nemt eller svært, hvor lang tid det tager dig og hvordan du holder dig selv i ørene ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak skal du have! Jeg er ikke gået i gang med at gå back on track endnu, haha, men skal nok lave et indlæg om det, så snart jeg gør :))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie L

  Det var mit 4. år på Roskilde. Elsker det kun mere for hver gang! Savner at være useriøs og være fuld hver dag :( hæhæ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oda

  Åhhh, hvor er det godt beskrevet og så mega Roskilde agtigt det her indlæg!
  Fantastisk, take me back Ros!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Dejligt indlæg, elsker virkelig din blog og måde at skrive på! Sad og smilede for mig selv da jeg læste det. Det har måske også noget at gøre med at jeg selv virkelig gerne vil på Roskilde;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fik helt ondt i maven da jeg læste det her indlæg. Savner Ros!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det var mit andet år på Roskilde og det var lige så fedt som sidste år, så kan helt klart anbefale at tage afsted igen, oplevelsen er lige så fed anden gang! Genkender rigtig mange af de ting du beskriver om din tur på festival, især det med atmosfæren… det er 9 SÅ fantastiske dage! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mit roskilde 2013