HER SKAL DU SPISE I KBH + STEDER JEG GERNE VIL SPISE

NIKE AIR MAX 95

 photo Billeder22_zpsjiwguw5v.jpg

Pictures from nakedcph.com

Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen – det er røv farligt at følge Naked på Instagram, når de opdaterer deres profil med det ene par lækre sneaks efter det andet, og i går postede de den nye Air Max 95 model, som jeg faldt pladask for .. Jeg har egentlig gået og ønsket mig Nike Air Max 97 modellen, men den er seriøst svær at få fat i, så da jeg så 95 modellen, som jo minder en del om, men i min optik er mere rå i det, måtte jeg altså slå til. Så nu har jeg købt et par nye sneaks til 1400 kr., og det er jo ikke det smarteste move rent økonomisk, men jeg har ingen planer i vinterferien, så det går jo nok. Og jeg kan slet ikke vente med at få dem hjem og style dem. Jeg tror, at det bliver rigtig godt.

Hvad synes I om dem?

32 kommentarer

 • karla

  Ej nu må det simpelthen stoppe. synes du skal passe på ikke bare at følge med strømme. hvor er den unikke amalie wessel blevet af???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Karla efterspørger den ‘unikke’ Amalie Wessel, men jeg synes netop, at disse sko er unikke. Jeg er i hvert fald også blevet forelsket, og jeg glæder mig til at se, hvordan du vil style dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud hvor er de lækre :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilieabra

  Enig med karla.
  Du går kun i det alle andre kbh-tøser går i. Der er ingen grund til at tjekke dine outfits ud, man kan bare gå ud på strøget så er de der …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Årh, av, hvor knuser du bare mit lille hjerte. Drømmer seriøst de her sko (ikke engang løgn) – jeg vil bare pisse gerne eje dem, åh! Glæder mig til at se hvordan du vil style dem :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  puker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg så dem også på Insta og de er virkelig fede! Glæder mig til at se dig i dem ;)

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hold kæft, hvor synes jeg, du er sej. Ikke bare din stil, også din personlighed og dit gåpåmod. Har set så ufatteligt mange bloggere der efter en negativ kommentar er blevet fuldstændig pissed OFF, men du holder tonen, og giver et voksent og godt svar på tiltale. Derudover er det nogle fede sko. :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, jeg kan på ingen måde forstå de negative kommentarer. Jeg synes NETOP, at disse sneakers er enormt unikke?! Jeg ville aldrig iføre mig denne model, for jeg ville på ingen måde kunne slippe af sted med at style dem!
  Glem de tarvelige kommentarer og nyd dine smukke sko! :-*

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Oh wow jeg elsker de sneaks! Synes de er anderledes unikke, end hvad mange går i – et lækkert køb du har gjort dig, det er helt sikkert!
  Jeg kan virkelig ikke forstå, hvorfor kommentarfeltet her er fyldt med sådan en negativitet. Haters gonna hate, yes, men synes virkelig det er på et lamt basis det her. Anyways, jeg elsker din stil og må indrømme, jeg misunder dit køb ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Amalie. Du skal bare blive ved med at være så fucking sej. Seriøst. Intet andet end det. Jeg elsker de sko, og vil glæde mig som bare fanden til at se dig rocke dem!
  Og i den her blogverden, er det altså skide svært at være noget, alle de andre ikke er. Ligemeget hvor meget man prøver. Amalie formår at være sig selv 100% både i stil og skrivemåde, hvilket jeg beundrer så meget. Så giv hende dog en chance! Kæmpe krammer fra mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DU er SKØN Amalie!

  Når jeg ser din stil tænker jeg ikke “typisk københavner” men typisk Amalie – og det er jo en god ting! Din stil er personlig, og samtidig fantastisk lækker og stilren!

  Du skal ikke lytte til de andre latterlige kommentarer! Smid dem væk – de er ikke det værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak, Laura. Det er virkelig rart at høre! Synes da egentlig også selv, at jeg har fundet min stil, så at sige :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Wow, et ret vildt købt! De er sygt nice, på en virkelig cool måde! Jeg er sikker på, at du kommer til at rocke dem for vildt! Jeg ville dog aldrig selv turde at købe et par (bangebuks…)! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe tak – ja, de er lidt crazy, men jeg glæder mig til at style dem. Spring da ud i det, hvis du kan lide dem! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har fuldt dig siden du startede, jeg har fuldt trofast med – og du har altid været min yndlings blogger. Ingen grund til negativitet her. Du ER unik!

  Kæmpe kram til dig – fra Laura, 18 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wow, mange tak!! Vildt at du har fulgt med så længe – det er jeg glad for :) Virtuelt kram tilbage til dig, Laura!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Amalie
  ingen grund til at tage de negative kommentar til dig.
  jeg har siden jeg så dig i julekalenderafsnittet fulgt dig dagligt, og følger dig pga din lækre stil, blev ved med at gøre det du gør, for du gør det fantastisk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Wow, hvor er det tankevækkende, at man, bare fordi man er en ‘offentlig person’, ikke kan købe et par sko uden at modtage negative kommentarer.
  Jeg synes du skal have massere af credit for din måde at håndtere negativitet og umodenhed på, bare fortsæt det gode arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hej Amalie.
  Super fede sneaks. Husk på det intet krav er at skille sig ud fra mængden, men at man kan lide sig selv og sin stil. Ville lige høre med størrelse, da jeg selv overvejer at hente dem hjem. Er normalt en str. 38, men den mindste størrelse er jo 38,5? Hvad har du af erfaring?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • En halv størrelse op burde faktisk passe dig bedre. Jeg bruger normalt 40, men 40,5 i Nike sneaks, så vil mene, at du sagtens kan passe en 38,5 :))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Øøøøh ja surprise – modebloggere og mennesker generelt – bliver inspireret af det, de ser andre gå i. Skal man lade være med at købe et par sko, en trøje eller whatever som man elsker, fordi der er mange andre, der har det samme? Nu må jer med de negative kommentarer altså tage jer sammen!!! Hvorfor sprede så dårlig energi?? Amalie, jeg opdagede din blog for måske omkring 1,5 år siden og synes det er helt vildt så meget du har udviklet dig siden. Det lader til, at du virkelig har fundet din stil, og jeg synes du virker som en rigtig sød og nede på jorden pige. Der er så meget hate på internettet, men håber ikke du lader de dumme kommentarer gå dig på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bea Sommer

  Okay, de kommentarer hører ingen steder hjemme. Jeg har fulgt med/dig, lige siden du lavede dine “små fine videoer” omhandlende makeup, vil tro du gik i ottende klasse ;). Det er blevet en vane, at tjekke din blog hver dag. Er fuldstændig sikker på, at der er mange som mig, som er blevet hængende i en del år efterhånden. Og det er jo netop unikt!! Du skal fortsætte som du gør, alle ændre sig, også dig Amalie. Du er en offentlig person, og jeg synes, at du om nogen er dygtig til den opgave (ish), du holder altid en fin tone, og det værdsætter jeg godt nok. Jeg for det til tider helt skidt, over de ting du får smækket i hovedet. Stor cadeau til dig, virkelig!
  Stort kram, Bea 17 år

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HER SKAL DU SPISE I KBH + STEDER JEG GERNE VIL SPISE