KONKURRENCE: VIND PRIVATUNDERVISNING MED MY ACADEMY

TUESDAY TUNES

 photo 17_zpsebfof0h7.jpgDet er godt nok længe siden, at jeg har blogget om musik, så det må være på sin plads at dele med jer, hvad jeg hører rigtig meget for tiden. Der sker egentlig ikke det helt store i min musiksmag. Jeg hører meget hele albums, altså sætter et album på og hører det færdigt, for sådan kan jeg godt lide at høre musik, når jeg sidder derhjemme og slapper af. Dét, jeg hører mest for tiden, er This Is All Yours albummet fra Alt-J, og mine tre favoritter er de sange, jeg har linket lige under billedet. Alt-J’s musik har en meget speciel lyd, og det er musik, man kan mærke. Og så er det rigtig godt at zone out til, altså en helt naturlig zone out, ingen drugs her, haha.

Jeg laver nok et blogpost igen snart med nogle forskellige sange fra andre kunstnere, som jeg også hører meget. Hvad hører I for tiden?

2 kommentarer

  • Line

    Har hørt Alt-J hver dag de sidste mange måneder og er selvfølgelig blevet mit yndlingsband. Nara og Bloodflood pt II er klart mine favoritter fra det album, men du må endelig ikke snyde dig selv for deres første album, det er FOR SYGT

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE: VIND PRIVATUNDERVISNING MED MY ACADEMY