DOS AND DON'TS PÅ FESTIVAL

GO SAFE AND PRETTY WITH LIBRESSE

iPhone 63

Der er rigtig mange ting, en pige kan have i tasken for at klare diverse situationer i løbet af dagen. Jeg har fx altid en mini hårspray med, en parfume, et par solbriller, ekstra mascara og mit pas, så jeg altid er klar til en bytur, haha. Derudover har jeg ALTID en eller to tamponer med og et hygiejnebind, for man ved aldrig, hvornår man selv eller en veninde havner i en uheldig situation. Jeg gemmer altid tamponerne væk i en inderlomme, men bindene har jeg med i en tinæske fra Libresse, og dem har jeg brugt siden 7. klasse, så jeg har efterhånden nogle stykker. Den fine æske på billedet er fra den nyeste kollektion af tinæsker, som man får med ved køb af en pakke Libresse-bind. Der er desuden kommet nye bind, som har en perfekt størrelse, så man kan have flere bind i én tinæske. SÅ smart! Det ser altså bare lidt pænere ud, og jeg tror virkelig ikke, at folk tænker over, hvad man gemmer på i sådan en æske. Den er jo pæn!

[Sponsoreret af Libresse.]

1 kommentar

  • Sara

    Må man spørge om hvilken udgave af falabellaen du har og hvad den kostede? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DOS AND DON'TS PÅ FESTIVAL