VIL DU MED TIL LONDON FASHION WEEK?

DE KONCERTER SÅ JEG PÅ RF15

Processed with VSCOcam with hb1 preset

På Roskilde Festival 2015 hørte jeg …, og jeg synes, at det var …

Veronica Maggio på Arena
En af de koncerter, hvor jeg kun kendte få numre, men havde det lækkert, fordi det hele bare spillede. Jeg sad ved Gringo Bar med en kæmpe  Strawberry Daiquiri og fik hørt mine to yndlingssange: Måndagsbarn og Jag kommer.

Pharrell Williams på Orange Scene
Tidligere på dagen havde jeg fået alt for meget sol og endte i mit telt med solstik, men jeg stod op igen og tog til koncerten, købte en White Russian og drak mig i godt humør, så jeg fik danset rundt til alle de gode. Både Pharrells egne og de gode samarbejder, han har lavet. På trods af at spille alle de gode numre fejlfrit, synes jeg dog ikke rigtig, at man mærkede ham. Han opnåede ikke en særlig connection med publikum.

Florence & The Machine på Orange Scene
Ubeskriveligt smuk koncert med den rette mængde ulykkelig kærlighed og glæde over bare at være til. Jeg fik våde øjne, da Florence løb ned til publikum, imens musikken blev intens og crowdet gik helt i svime. Det var så sindssygt bevægende og en meget intens koncert oplevelse. Og så skinnede solen perfekt ned over publikum på en meget smuk, gylden måde, som I kan se på billedet.

Muse på Orange Scene
Jeg har altid syntes, at deres musik er en smule ensformig, og det var den altså igen, så da jeg havde hørt Supermassive Black Hole, og der var gået en halv time af koncerten, valgte jeg at gå videre til en anden koncert.

Bikstok på Arena
Fordi jeg kom direkte fra Muse koncerten fik jeg en super dårlig plads uden for teltet, hvor lyden desværre ikke var optimal. Men jeg er overbevist om, at det var en kæmpe fest inde i teltet, og jeg fortryder, at jeg ikke havde mast mig derind.

Die Antwoord på Orange Scene
Jeg havde sat mig for hjemmefra, at jeg skulle til denne koncert, men havde desværre ingen at gå derhen med, før en pige fra min camp nævner at være ked af ikke at stå til den koncert. På et splitsekund aftalte vi at løbe derhen med vores vodka Red Bulls, og norj, hvor er jeg lykkelig for, at vi gjorde det. Die Antwoord var en så sindssyg oplevelse, og det kan slet ikke beskrives med ord, hvor syret og ekstatisk den koncert var. Helt klart min bedste koncertoplevelse nogensinde.

Marie Key på Orange Scene
Meget spændende om hun kunne spille Orange Scene op, men jeg synes sgu, at hun klarede det meget godt. Hun spillede mange af mine yndlings, og jeg bliver aldrig træt af at være lidt skrøbelig og romantisk til hendes musik.

Disclosure på Orange Scene
Virkelig ikke den bedste koncert. Der manglede et eller andet, og jeg tror først og fremmest en connection med crowdet manglede, for det var meget “nu styrer vi bare lige DJ pulten i en time, og så må det være nok”. Da de spillede deres mix af London Grammars “Help Me Lose My Mind” var jeg dog rigtig glad for at være taget til koncerten, og det var klart højdepunktet.

Nicki Minaj på Orange Scene
Mere danseshow end vokal, hun imponerede med rap og skuffede med playback. Det var sjovt at høre hende, men jeg skulle nok hellere have været fuld og klar på at danse end træt i den bagende sol.

Disse fra min liste fik jeg ikke hørt: Rangleklods, DJ Mustard, Kygo, Kendrick Lamar, Paul McCartney og Suspekt

Var I på Roskilde Festival, og hvad hørte I?

4 kommentarer

 • Sandra

  Jeg fik (som altid) ikke hoert alle de koncerter jeg gerne ville. Men fik da hoert disse – i meget random raekkefoelge:

  – Av Av Av – sindssygt laekker koncert
  – Bikstok
  – Florence & the Machine
  – The Minds of 99
  – Spectors & Nonsens
  – Kygo -VAR SAA FEDT
  – Pharrell
  – Disclosure
  – Suspekt
  – Pede B & DJ Noize
  – First Aid Kid

  Var der flere? Jeg aner det ikke. Hoerte ogsaa brudstykker af koncerter, som jeg ikke lige ved hvem var.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg hørte også lidt First Aid Kit og lidt Lars H.U.G.. Fede navne du har fået hørt! Ja, det er altid svært at holde helt styr på ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Die Antwoord var så vanvittigt! Jeg valgte at tage til Mew i stedet for Kygo, da jeg ligesom dig ikke var alt for begejstret for Disclosure og følte mig lidt fyldt op af elektronisk musik. Og hvor er jeg glad for det – det var så smuk en koncert!! Blev også og så suspekt – vanvittig koncert! Og en masse masse andre samt de fleste på din liste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Helt enig med Florence + the machine, man gik der fra en med helt speciel og rar følelse i maven.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIL DU MED TIL LONDON FASHION WEEK?