I WANT TO WEAR: RED SUEDE

PHOTO DIARY + VIDEO: PARIS W/ SAS

collage

All pics from my Instagram @amalie_wessel

Som I sikkert har set både her, på Snapchat @amaliewessel og på Instagram @amalie_wessel, har jeg netop været på en fire dages rejse til Paris sammen med min gode ven, Patrick Pankalla. Vi var afsted ifbm. mit samarbejde med SAS Ungdom, og vi boede på Generator Hostel, som findes i flere forskellige europæiske storbyer. At bo på hostel lyder måske ikke særlig fedt, men vi boede så lækkert på et privat værelse med god udsigt, cool indretning (bl.a. HAY puder), adskilt toilet og bad (drøn smart), og så var der en tagterasse med bar, hvor der var happy hour om aftenen.

Ingen af os havde været i Paris før, så det tog lidt tid at få styr på metrosystemet, men overraskende mange steder ligger i gåafstand fra hinanden, og hvis man ikke har ømme fødder sidst på dagen, har man ikke udforsket byen nok. Vi fik i hvert fald set mange af de ikoniske steder, men også udforsket små hyggelige områder som Marais kvarteret, hvor jeg fik prøvet min drømmetaske fra Zadig & Voltaire. Vi prioriterede vores penge ret nøje og spiste kun ét lækkert måltid om dagen, så altså lækker frokost og nem aftensmad den ene dag og omvendt en anden dag. Det er super nemt at rejse billigt uden at rejse dårligt, hvis bare man planlægger sit budget ordentligt. Rejser man med SAS Ungdom og bor på Generator Hostel, sparer man allerede penge dér, og derfra handler det blot om at lægge et dagligt budget. Det lykkedes faktisk mig at spare så meget, at jeg kunne købe en rigtig fin ting fra Céline, som jeg har ønsket mig siden sidste sommer. Mere om det snart ..

Der kommer selvfølgelig outfits fra rejsen op på bloggen snart, og hvis I vil se flere billeder, kan I følge mig på Instagram @amalie_wessel

[Blogpost 2/4 i samarbejde med SAS.]

12 kommentarer

 • Marie Juul Nielsen

  Hej, hvad har du brugt til at lave din film? Har du brugt iMovie? Eller hvad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Det kunne være vildt fedt hvis du kunne lave en form for guide til de steder man bare skal hen hvis man skal (både dyre mærker og highstreet mærker) shoppe og hvor der ligger gode restauranter. Skal selv til Paris her til efteråret og det ville være skønt med nogle anbefalinger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har selv været i Paris for nylig! Det er en utrolig dejlig by :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Må man spørge om hvilken taske fra Zadig & Voltaire du ønsker dig? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Amalie, denne kommentar har ikke så meget med dette indlæg og gøre, men vil høre om du har nogle ynglings caféer i København og steder du går i byen, da min veninde og jeg er ved at planlægge en tur til København, håber du vil svare

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Det kunne være virkelig fedt med et “Paris haul” på Yt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Amalie! <3

  Hvad hedder sangen i videoen? Som i øvrigt er superfed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den hedder Omen og er af Disclosure, men i videoen har jeg brugt et remix, som er lavet af Jonas Rathsman. Det ligger på Spotify! <3 Tusind tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser ud til at have været en dejlig tur :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Olsen

  Hej Amalie! Ser ud som om i havde en rigtig lækker tur (Y)

  Jeg tænkte på om du kan give noget mere general information omkring SAS ungdom? Er det f.eks. gratis og hvad er betingelserne for at blive/være medlem?

  Elsker din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WANT TO WEAR: RED SUEDE