WIN YOUR LOOK OF SPINNING JEWELRY

FRIDAY TUNES: THE NEW SHIT

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Dette blogpost skulle selvfølgelig have heddet ‘thursday tunes’, ligesom de gjorde back in the day, men jeg nåede ikke at udgive, inden jeg skulle til middag med YSL Beauté og til Zalando afterparty på Sunday, og nu er det sgu blevet fredag. Men! Better late than never. Jeg hører musik næsten hele tiden, og jeg er egentlig mest en hører-hele-albummet-liggende-fladt-på-min-seng-type, men jeg hører også musik, når jeg kører med offentlig transport, hvilket er stort set hver dag. Når det er tilfældet, hører jeg tit playlister, og for tiden er det faktisk alle sammen radio hits, hvilket er noget, jeg er blevet slem til – at høre den musik, der trender, men fuck it, det er jo drøn gode tunes! Hotline Bling er dog ikke så ny mere, men musikvideoen er jo lige kommet, og hold op, hvor kom der mange alt for grinern Vines ud af den musikvideo. Jeg er vild med sangen, men musikvideoen var mest bare et godt grin, sorry not sorry, Drake, haha! En fantastisk musikvideo er til gengæld Adeles nye, fordi den er så Adele, hvis I forstår? Britisk, melankolsk, stærk og lidt old fashioned – hvornår har man sidst set en klap-mobil og lagner over møblerne? Haha! Og så selvfølgelig videoens sepia-ish effekt. Jeg er også meget imponeret over Martins comeback, på trods af et lidt kikset bandnavn, men sangen er altså cool, og så giver det bare noget unikt, at live versionen til enhver tid vil lyde bedre end den indspillede sang. Jeg skal for en gangs skyld tilbringe min fredag aften herhjemme, og jeg tænker, at jeg skal høre de fem sange, jeg har linket, og lave en del nyt til bloggen, så der lige kan komme gang i skriveriet igen.

Rigtig god weekend!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WIN YOUR LOOK OF SPINNING JEWELRY