KØBENHAVNS CLUBBER 'BOIS'

KEEP AN EYE ON: SPINNING JEWELRY

Processed with VSCOcam with hb1 preset Processed with VSCOcam with hb1 preset

Det er uhyre lang tid siden, jeg har skrevet et blogpost i denne kategori, og det er jo egentlig en ret cool serie, så den tager vi lige fat på igen! For en uges tid siden var jeg inviteret til et lille intimt event sammen med tre andre bloggere, og vi havde et hjørne af Creative Space på Østerbro for os selv, hvor vi skulle hygge os med sushi, kreativitet og ikke mindst den nye kollektion fra Spinning Jewelry. Måske I husker eller har lagt mærke til, at jeg altid har tre sølvringe på min venstre ringefinger? Det er tre Spinning ringe, som jeg har haft i mange år, har på hver dag og virkelig anser som en del af mig. Nu kommer der en kollektion fra Spinning, hvor alle ringene er forgyldt sølv med 22 karat guldbelægning, og kollektionen byder på både klassisk Spinning design og nyskabende designs i form af fingertips, som I kan se på min ringefinger på billedet.

I mit samarbejde med Spinning Jewelry får jeg mulighed for at style de nye forskellige ringe, og jeg glæder mig meget til at vise jer det fulde look. Billederne i dette blogpost er nemlig kun en forsmag! Derudover kommer der selvfølgelig en konkurrence til jer, hvor I kan vinde smukke præmier, og til de, der ikke vinder konkurrencen, kommer der en rabatkode, så det hele bliver SÅ godt! Og helt sikkert noget to keep an eye on.

Kollektionen rammer butikker fra 13. oktober.

[Blogpost 1/3 sponsoreret af Spinning Jewelry.]

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KØBENHAVNS CLUBBER 'BOIS'