WANT TO WEAR: SATIN

GUIDE: SÅDAN FÅR DU EN GOD MANDAG

Jeg er, ulig så mange andre mennesker, ret glad for mandage, og når det kommer frem i samtaler med mine venner eller kollegaer, bliver der altid stillet spørgsmålstegn ved netop dette. Hvordan i alverden er det muligt at være glad for mandage? Og det er så dét, jeg vil fortælle jer. Der er nemlig det fantastiske ved mandag, at det er starten på en ny uge, og hvis man vil, kan hver mandag have målet at blive starten på en endnu bedre uge end sidste uge. Det i sig selv gør det jo værd at hylde mandagen, men nøglen til den gode mandag ligger faktisk ofte i søndagen, hvor du skal gennemgå følgende trin:

INTET VÆKKEUR & MORGENMAD PÅ SENGEN:
Det er altså en regel, at der bare ikke sættes vækkeur om søndagen, og det bedste er næsten at vågne tidligt, kigge på uret og kunne lægge sig til at sove igen uden dårlig samvittighed. Vågner man på det gode brunchtidspunkt omkring kl. 10-11 stykker, skal der selvfølgelig laves morgenmad, og det skal involvere æg i en af sine mange former. Morgenmaden skal nydes på sengen til et afsnit af SKAM eller i køkkenet med P6 BEAT i baggrunden.

STØVSUGERFEST FEAT. KARKLUD:
Det lyder umiddelbart ikke som det fedeste event, men tro mig, det gør underværker. Jeg vil gerne kunne sige, at det er bevist, at man med orden omkring sig, har bedre orden i sit hovede, men det er vist kun noget, jeg ved, fordi det fungerer sådan for mig. Min pointe er, at en ny uge virker langt mere overskuelig, hvis man har ryddet op og gjort rent, så mandagen rent faktisk føles som en clean slate. Det er også nemmere at finde sine nøgler mandag morgen, hvis man lige får flyttet dem fra køleskabet, hvor man har lagt dem i sin brandert fredag nat.

LÆS FORUD/SKRIV OPGAVER:
Fordi man er veludhvilet efter sin intet-vækkeur-morgen, i godt humør efter den lækre morgenmad, og har ryddet sit skrivebord, er det selvfølgelig oplagt at få læst lidt forud, måske skrevet en aflevering i god tid, for så hænger det ikke over hovedet, når man mandag kommer hjem, og egentlig bare gerne vil tidligt i seng. Det kan jo kun blive en god mandag, hvis man ikke skal læse til tirsdag, fordi det allerede er gjort. Og den glæde kan man så nyde resten af ugen.

SLIK, SEX & SHOPPING:
Det skal også være luksus at holde søndag, så du skal selvfølgelig have en slikskål med, når du slutter dagen af med at se TV i sofaen, og du skal internetshoppe noget, du ønsker dig, som du kan gå og glæde dig til at modtage. Mandag bliver du glad, fordi, hov, nu er der en dag mindre at vente på din pakke. Smart, right? En god mandag bliver det også, hvis du har haft god sex om søndagen, om det er med din kæreste, din flirt, eller hvem du nu har sex med. Så længe det er med en person, der giver dig positive vibes. Ingen ucharmerende one night stands om søndagen!

MANDAG ER STADIG NOGET LORT?!
Hvis du stadig føler, at mandag er hård at komme igennem, kan du benytte dig af følgende på selve mandagen: en lidt dyrere og bedre to-go-kaffe, end du normalt køber, et blændende outfit, som du har tænkt over hele weekenden, lidt ekstra parfume, en hyggelig aftale at glæde dig til efter skole/arbejde eller en impulsiv shoppetur i dine yndlingsbutikker.

Hvis du nu stadig føler, at mandag er fandens opfindelse, bliver jeg nødt til at break to you: Du har valgt det forkerte job, den forkerte uddannelse, eller den forkerte seng at vågne op i. Monday is a blessing.

2 kommentarer

  • Kitt

    Dét indlæg er noget af det mest geniale/underspillede humor, jeg længe har læst. Elsker, hvor knivskarpt det sidste kursive afsnit er!<3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Claudia

    Det her er seriøst hidtil en af de bedste indlæg!!! Hold kæft h or reddet den bare min mandag, og inspirerede mig med alle dine gode ideer!! TAK

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WANT TO WEAR: SATIN