TUESDAY TUNES: KINGS OF LEON "WALLS"

VIDEO: STUDIESNAK FEAT. LENOVO

img_7269

Jeg har været så heldig at få lov at teste Lenovos YOGA 900S computer, som både er en computer og en tablet, og det er der kommet en lille video ud af, hvor jeg fortæller om computeren, dens funktioner, og hvordan jeg bruger den til mit studie. Jeg er virkelig blevet glad for den, fordi den næsten ingenting vejer, og så holder batteriet rigtig godt, men alt det snakker jeg mere om i videoen, hvor jeg også viser mit bud på den bedste noteteknik i et rigtig godt program, hvor tabletten gør det muligt at udnytte en virkelig sej funktion. Jeg håber, at I kan bruge denne her video til noget, og hvis I har spørgsmål til computeren eller mit studie, er I selvfølgelig mere end velkomne til at skrive dem i kommentarfeltet

Husk iøvrigt at like min Facebook-side, hvis I vil have mine indlæg i jeres newsfeed.

[Blogpost 1/2 sponsoreret af Lenovo.]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUESDAY TUNES: KINGS OF LEON "WALLS"