SAVED ITEMS

HVERDAGSINDBLIK: MIT HJEM MED PLAKATER

desenio2

SPONSORERET AF DESENIO: BEYONCE plakat // SEA FOAM plakat // BERLIN plakat // PINK SEA FOAM plakat // FLAMINGO plakat // PINK BANANA plakat // CACTUS plakat

Mange af jer spørger ofte, hvornår I får mit nye hjem at se, og der må jeg være jer svar skyldig, da jeg på ingen måde føler, at det er klar til at blive vist frem endnu, men jeg kan vise jer nogle små bidder. Og så skal jeg måske bare droppe at være så perfektionistisk og få vist jer mit hjem, haha, men indtil videre er det her alt, I får at se. Desenio, som alle plakaterne er fra, har jeg haft et godt øje til i noget tid, fordi jeg har set de dér sea foam plakater overalt på blogs og Instagram, så jeg føler mig meget heldig at få lov at lave det her samarbejde med dem. Måske I så i min vlog, at jeg brugte en del tid på at sidde og finde plakater, men når der er så mange smukke, sjove og fede plakater, er det altså også svært at begrænse sig selv. Jeg er også endt med en lidt sjov blanding af plakater, men jeg synes egentlig, de fungerer rigtig fint sammen, sådan som de er sat op. Jeg er især vild med Beyonce plakaten over mit spejl og sammensætningen af de pink plakater.

DESENIO RABATKODE: Desenio har været så søde at lave en rabatkode, som giver 25% rabat på alle Desenios egne plakater fra d. 29. november til d. 1. december. Koden er wessel25, og jeg tænker, at plakater jo er en perfekt julegave til en ven eller veninde, eller måske til bror eller søster, så forhåbentlig kan rabatkoden hjælpe jer lidt på vej. Glædelig juleshopping!

4 kommentarer

 • Nanna

  Hej Amalie!
  Dette har intet med indlægget at gøre, men anyways! Du nævnte på et tidspunkt en ny virkelig god selvbruner til ansigtet. Kommer der mere omkring den her på bloggen, oder was? For jeg leder nemlig selv efter én, som ikke er alt for pricey :)
  Kh Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogen smukke plakater! :).

  god aften: http://blogbykathrine.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie O

  Hvordan bliver pakkerne sendt?
  Er det i en ikke bøjelig konvolut, eller hvad bliver det sendt i ?
  Håber du forstår mit spørgsmål

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Plakaterne bliver sendt i en plakatrulle :) Min pakke var en stor æske med rammer, en masse bobleplast og plakaterne i en plakatrulle :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS