UGENS PLUS- & MINUSPOINT #17

HER SKAL DU SPISE DIN NÆSTE MIDDAG I KBH

img_4074
533c18e3-5edd-4e26-9ba1-51d055359e79
24d009a5-06ef-42c4-81bd-b8bb3b9eb224

SPONSORERET AF FEDTEGREVEN

I onsdags spiste jeg frokost på Fedtegreven i Store Regnegade, og nu er det endelig blevet tid til at fortælle jer om den fantastiske madoplevelse, det var! Jeg havde faktisk været der en enkelt gang før til en middag med viiin og drinks og terningespil, hvilket var super hyggeligt. Denne gang var jeg der så til frokost, så vi holdt os i den sobre ende med cola til maden (RIGTIG cola selvfølgelig), og for at prøve flest mulige ting uden at revne valgte vi to forretter til deling, og så en cæsar salat hver efterfølgende. Forretterne fik jeg også første gang, jeg var der, og jeg var simpelthen nødt til at få dem igen denne gang, specielt fordi jeg gerne ville give min veninde oplevelsen at spise dem. De er nemlig for vilde. Til venstre er det krabbe guacamash (rørt krabbe og guacamole) med hjemmelavede majschips, og til højre er det tatar med jalapeño mayonnaise. Virkelig indbegrebet af frådern. Afslutningsvis drak vi kaffe og bestilte en lille miniferie, som I kan høre mere om i den vlog, jeg filmede på dagen, og som er indsat i indlægget. Der kan I også se video af maden, kaffen, stedet, hyggen og det hele!

Det er selvfølgelig altid sådan, at jo vildere og jo mere det skal være, jo dyrere bliver regningen, men jeg vil sige, at det på Fedtegreven er muligt at holde sig inden for rimelige rammer, men samtidig få en madoplevelse, man ikke lige finder andre steder. De fleste af jer har sikkert været på, eller i hvert fald hørt om, nogle af de hypede restauranter omkring Kongens Nytorv, men det kan altså betale sig at søge væk ud i de mindre gader. Jeg vil i hvert fald varmt anbefale jer at tage forbi Fedtegreven, hvor min oplevelse er, at man gør sig mere umage end andre steder.

I kan følge Fedtegreven på Instagram, eller følge med på deres Facebook-side, hvor de også informerer om særlige arrangementer, for eksempel snydturnering på restauranten.

6 kommentarer

 • Nøøøøj hvor ser det lækkert ud! Det skal da afprøves ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Ege

  It’s a 8000 to my city(Drake voice) -som ægte Århusianer kan jeg ikke andet end at være kæmpe fan af jeres valg af rejsedestination. Århus har så meget at byde på, i’m sure it’s gonna treat u good.
  & det mad der burde jo tilføjes til Urban dictionary som definition af fråd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Amalie, jeg kommenterer stort set aldrig på blogs (jaa jaa det siger de allesammen vist), men bliver lige nødt til det. Kæft hvor er du sjov, nede på jorden og pisse grinern! Ja og rigtig flot også :) Men du er så sjov og virker som et enoooormt behageligt menneske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie, det er simpelthen en af de bedste kommentarer, jeg længe har fået, så jeg er rigtig glad for, at du tog dig tid til lige at smide nogle søde ord min vej! Det gør mig så glad, at min personlighed skinner igennem, for så har jeg jo gjort det rigtigt, kan man sige. Tusind, tusind tak for de pæne ord <333

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvad er det for en tandpasta fra Normal, du taler om i videoen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er en tandbørste fra Colgate, hvor der følger en whitening pen med, og så hedder tandpastaen Max White :))

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #17