OUTFIT 240317: FEST I KØDBYEN

KOM OG MØD MIG TIL EN SNAK

img_3415

Nogle af jer husker måske, at jeg i efteråret var ude på Gladsaxe biblo for at holde et foredrag for udskolingseleverne? Jeg snakkede om blogs, hvordan jeg har skabt et brand med mit navn, hele rejsen fra at gøre det lidt i ny og næ til at skabe noget større, som også fungerer som en forretning, og hvordan jeg kobler det sammen med Instagram og YouTube. Nu er jeg så blevet booket til endnu et foredrag, hvor dagsordenen også er op til mig, så længe det selvfølgelig handler om blogs, Instagram og YouTube. Og denne gang kan I komme med! I SKAL faktisk med. Ellers bliver det pinligt for mig. Haha! Men også fordi jeg gerne vil møde jer.

Det bliver sådan, at jeg holder oplæg om min rejse i blogverdenen, hvad jeg har gjort mig af erfaringer i mine mange år med blogmediet, og så giver jeg også mine gode råd med på vejen til alle dem, der selv har startet en blog, eller bare overvejer det. Jeg kommer selvfølgelig også ind på Instagram, YouTube, hele molevitten, og så kunne jeg godt tænke mig at sætte lidt fokus på det her med pengene. For hvordan faaaaen er det egentlig, man kan tjene penge på det? Efter oplægget vil I kunne stille spørgsmål, vi kan sludre lidt om alt eller intet, og hvis nogen lyster, er jeg også frisk på at tage en helt afslappet kop kaffe med nogen af jer efter arrangementet, bare sådan helt chill, hvis I ikke lige vil spørge ind i et stort forum.

HVOR OG HVORNÅR?
Hedehusene Bibliotek (det er super nemt med det offentlige!)
Onsdag d. 5. april 16.30 – 18.30

Arrangementet er selvfølgelig gratis, og I kan få jeres billetter HER. Det er vigtigt, at I bestiller en billet, så vi ved, hvor mange af jer vi skal regne med. Jeg håber sådan på at se en masse af jer!!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT 240317: FEST I KØDBYEN