SÅDAN ET VOKSENT MIDDAGSSELSKAB

OUTFIT 310317: NYE SNEAKS (IGEN)

img_4154img_4158img_4157

SPONSORERET AF SPORTMASTER & INDEHOLDER AFFILIATE:
THRASHER hoodie // NØRGAARD PAA STRØGET 101 tee //
MADS NØRGAARD nederdel // REEBOK sneaks // GANNI solbriller

Det er fredag, solen skinner, og jeg har splinternye hvide sneaks på. Det må da være indbegrebet af forår! Det ville selvfølgelig være endnu bedre, hvis jeg nød solen udendørs i stedet for at kigge på den inde fra butikken, haha! Men med al den shopping jeg har haft gang i på det seneste, er det vist meget godt, at jeg er på arbejde. Der er jo også en Aarhus tur, der venter lige om hjørnet, og der er altså ikke booket hotel endnu. Shiiiit! Men jeg er i fuld gang med at få styr på det.

Hvis man er fast læser af bloggen, ved man jo udemærket, at jeg nærmest ikke går i andet end sneaks. Jeg går faktisk ikke i andet. Og de her hvide Reebok er så de nyeste i min samling. Måske nogle af jer husker, at de var sindssygt populære på et tidspunkt? Jeg bringer dem så lige tilbage i spotlightet, og jeg har stylet dem med feminine og sporty vibes som altid, blandt andet med en ny nederdel, som jeg glæder mig til at sporte med bare ben også. Der er det helt klart også mit mål, at de hvide sneaks skal få mig til at fremstå endnu brunere, end jeg forhåbentligt bliver. Jeg vil i øvrigt også lige slå et slag for, at man tager et kig forbi alle de andre sneaks, Sportmaster har. Måske man egentlig tit glemmer, at de altså også har sneaks til hverdagsbrug?
Nå, men nu ved I det i hvert fald!

Smid et like på min Facebook, hvis du vil holdes opdateret på nyt fra mig.

2 kommentarer

  • Anna

    Du har simpelthen så lækker stil, Amalie!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olga

    Hej Amalie, jeg har i længere tid luret på din pink hoodie fra ASOS som desværre er udsolgt.. Fandt dog et alternativ. Så ville bare hører hvordan din var i str. da den jo er oversized og hvilken str. du har taget den i?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN ET VOKSENT MIDDAGSSELSKAB