PÅ DET SENESTE #3

250917/ DREAMING OF GREEN

minimum01

SPONSORERET AF MINIMUM & INDEHOLDER REKLAMELINKS

MINIMUM coat // MINIMUM knit

Jeg synes jo, at mørkegrøn er en helt fantastisk farve, og jeg nævner igen og igen min elskede mørkegrønne mohair strik fra Acne Studios, som uden tvivl er en af mine bedste investeringer, hvad angår min garderobe. Altså, ikke fordi jeg vil sælge den på noget tidspunkt, men fordi jeg stadig, flere år efter købet, bruger den (næsten) hver uge. Med andre ord: mørkegrøn er en god farve at investere i. Og det er en meget klædelig farve. Derfor har jeg fundet to fantastiske, mørkegrønne items frem til jer, og især jakken har jeg virkelig set mig lun på.

Imens jeg skriver det her blogindlæg, er det mandag morgen, og jeg sidder til en temmelig tør forelæsning, som jeg endnu ikke helt har forstået formålet med, så jeg tænker at få produceret nogle blogindlæg. Kom gerne med idéer!

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE #3