BRINGING SUMMER INTO FALL

MINI GUIDE: 3 STEPS TO #WINTHEDAY

Advertisement

SPONSORERET AF VICHY

Det er en tirsdag morgen, imens jeg skriver det her, og jeg har en fuldt booket dag i min kalender med møder og selvfølgelig læsning til studiet, så specielt en dag som i dag er det vigtigt for mig at starte dagen rigtigt ud. Og jeg gør faktisk flere forskellige ting hver morgen for at få en god start på dagen, som virker (for mig i hvert fald), så de små tricks vil jeg selvfølgelig gerne dele ud af.

img_9688

STEP 1: Det her billede ligner måske blot, at jeg, som alle andre studerende, drikker kaffe hver morgen. Men selvom kaffe om morgenen virkelig er vigtigt, så er det mindst lige så vigtigt for mig at nyde den, og det gør jeg bedst, hvis jeg sidder ned, imens jeg drikker den. For det meste læser jeg nyheder eller musikanmeldelser imens, men jeg kan også finde på bare at kigge ud af vinduet for at rewinde helt, inden jeg skal cykle i morgentrafikken på Nørrebrogade. Det lyder måske sådan lidt “zen”, men det virker altså.

img_9695

STEP 2: Hvis mit ansigt ikke får sin daglige dosis styrke til huden, kan det faktisk genere mig resten af dagen, fordi min hud er ret sensitiv, og den har især brug for meget fugt. Udover selvfølgelig at rense min hud og bruge dagcreme er jeg begyndt at booste min hud med Vichy Mineral 89, som er en booster, der skal påføres huden inden almindelig creme. Boosteren indeholder blandt andet termalsk vand, er rig på mineraler og hyaluronic acid (hyaluronsyre). Oversat til dansk betyder det, at huden bliver stærkere, bliver fugtet, og får en flot glød. Boosteren er desuden helt uden parfume, så den er lige i min ånd! I kan forresten med fordel bestille jer en gratis prøve på boosteren her.

img_0112img_0114

Her kan I så se, hvor smuk glød huden får. Og det her billede er taget lige efter påføring af boosteren, men før jeg har lagt dagcreme, så den kan altså give det her look helt alene. Udover at huden føles mere frisk, synes jeg faktisk også, at min make-up lægger sig pænere, når jeg har brugt boosteren.

STEP 3: God musik. I ved, hvor meget det betyder for mig, og mine morgener fungerer simpelthen ikke uden. For det meste hører jeg radio, enten P3 eller P6 BEAT (det kommer an på, hvor hipster jeg har brug for at føle mig den dag), men lige for tiden hører jeg denne playliste rigtig meget. Og sangen herover sætter mig virkelig “i gang”!

Nu har jeg delt ud af mine små steps, så jeg kunne godt tænke mig at høre, om I har et eller flere steps, der kickstarter jeres dag på en god måde? Det kan være alt fra skønhedsprodukter til hvilket ben, der skal ud af sengen først. Hit me!

8 kommentarer

 • Kristina

  Musik er noget af det vigtigste om morgenen – sammen med den obligatoriske kop kaffe, selvfølgelig.
  For tiden er det Alex Camerons nye album samt War on Drugs, som sniger sig ud af højtalerne. Henrik Aagaards stemme plejer også at være en del af rutinen.

  Men udover alt det, så handler morgenen også bare om at komme tidligt op, så man ikke skal stresse. Helst kl. 6, hvis jeg skal møde kl 9. Det at have ro og tid gør virkelig meget for mig.

  God dag, og tak for tip med boosteren, den er klikket hjem :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, det skal jeg da lige have hørt! Tak for anbefalingerne. Jeg er så enig i det med at stå tidligt op!! Har lavet det til en regel nu :) Tak for din rigtig dejlige kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noget af det vigtigste og første jeg gør, er min hudplejerutine! (Har skrevet om den på min blog). Min hud er sensitiv, så og hvis jeg ikke plejer den HVER morgen og aften, så får jeg uren og ujævn hud. Så det er helt klart det vigtigste for mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det forstår jeg SÅ godt!! Jeg er slem til at glemme det i weekenderne, og det kan bare ses allerede om eftermiddagen ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  God morgenmad er SÅ vigtigt for mig om morgenen! Yoghurt/skyr med müsli/havregryn og vindruer eller ristet rugbrød med hytteost – eller blødkogt æg, hvis jeg har tid. At tage mig tid til morgenmad (og kaffe self), giver den bedste start på dagen for mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LK

  Hvor kan man få en gratis prøve på den? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRINGING SUMMER INTO FALL