190917/ IT'S STILL MY FAVOURITE JACKET

PÅ DET SENESTE #3

INDEHOLDER REKLAMELINKS

img_0403

.. har jeg prøvet at være mere konsekvent med en varieret kost. Det er blandt andet blevet til en del aftener med kødsauce på spidskål i stedet for pasta, og gedehapsere til lækkersulten. Det er ret selvmodsigende, kan jeg godt se .. Det hvide brød dér .. Det dropper jeg næste gang, haha!

img_0404

.. har jeg set dokumentaren Venus – let’s talk about sex sammen med mine roomies, og anbefalet den sammen med andre gode ting i TV lige her.

img_0127

.. er jeg blevet større tilhænger af mere “artsy” billeder på Instagram blandt andet, og har også planer om at besøge Designmuseum Danmark inden for nærmeste fremtid.

img_0402

.. er jeg kommet ind i en rutine med mit skema på uni, som faktisk fungerer rigtig godt. Der skal stadig justeres lidt, da jeg endnu er i opstartsfasen, men so far, so good! Det har blandt andet givet mig tid til at hygge med bloggen og hjemmelavet iskaffe.

img_0073

.. har jeg forkælet mig selv med bland-selv-slik, selvom det slet ikke hører hjemme i mine nye madvaner. Samme dag spiste jeg også Ben & Jerry med cookie dough .. Har jeg overhovedet fået nye madvaner? Jeg tror, pomfritterne på næste billede besvarer dét spørgsmål.

img_0329

.. er der blevet lagt en god sjat penge hos The Union Kitchen, da jeg var ude at spise morgenmad med Amalie og Christina, som jeg ikke havde set i lang tid. Jeg er blevet så dårlig til at være “out there” i blogland, men man kan jo ikke være to steder på én gang.

img_0309

.. prøver jeg at få det med outfits på bloggen op at køre igen, men jeg har i realiteten ikke tid til at mødes med andre, og få taget billeder, fordi det jo oftest sker i forbindelse med noget, der tager flere timer, en frokost for eksempel. Ville det være mærkeligt at ansætte nogen til det, at tage billeder altså?

img_0324

.. har jeg prøvet et nyt sted, altså nyt for mig, på Østerbro, som hedder La Esquina, og det var SÅ lækkert. På billedet ses en krebsehalesalat på lækkert brød fra Il Fornaio, og den smagte simpelthen så godt! Jeg havde gerne givet mere end de 75 kr., den kostede. (Nu skal I ikke sætte prisen op, vel?)

img_0400

.. tester jeg en del forskellige hudplejeting, heriblandt denne maske fra Kocostar. Meget frisk og beroligende!

img_0401

.. har jeg spist middag med (noget af) Society B på Madklubben på Frederiksberg, som var så søde at sponsorere en middag for os. Tak for dejlig mad og vin!

img_0387

.. er jeg trukket i et mere afslappet outfit for første gang i lang tid (jeg prøver virkelig at køre dress to impress stilen på uni lige for tiden, aner ikke hvorfor egentlig), og det var virkelig rart! Var til gengæld ude for at købe en kjole, som jeg vil dress to impress i til unifest i aften ..

14 kommentarer

 • Bland-selv slik er nok min evige synd, men jeg er da ligeglad ;) Kan btw rigtig godt lide din stil, så det ville været vildt cool med lidt outfit-indlæg i ny og næ ;) God dag til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kunne du måske tænke dig, at fortælle lidt mere om, hvilke tanker du har gjort dig i forhold til valg af uddannelse? Jeg er selv igang med en bachelor i kommunikation og dansk på RUC. Siden jeg startede(og længe før det) har jeg været overbevist om, at kommunikation var det, jeg brændte mest for og dansk lidt mere bare var et sidefag. Men nu efter jeg har fået dansk er jeg blevet fuldstændig omvendt. Jeg er SÅ positivt overrasket over dansk, og er pludselig kommet helt i tvivl, om den kandidat, jeg troede jeg skulle have i kommunikation, mon ender ud med en kandidat i dansk istedet. Det blev en lidt lang smører, men tænkte at det kunne være sjovt at høre, hvad du tænker om studiet i forhold til din fremtidige karriere? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg går for tiden og brygger på en vinkel på hele det her med at være startet på et nyt studie, have gået på et andet før, og hvilke tanker jeg har gjort mig undervejs :) Så det kommer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Så hyggeligt med de her indlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor er den hvide jakke fra? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Sørensen

  Hej Amalie!
  Jeg er vild med din blog og følger glædeligt med i alle dine opslag. Jeg har lige et hurtigt spørgsmål, og jeg håber ikke, det er for dumt spurgt hehe – men det spidskål der, er det råt eller har du kogt det en smule? Det ser nemlig ret lækkert (og sundt) ud :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sine! Tusind tak for de pææææne ord om min blog! Det bliver man sgu så glad for. Det er slet ikke dumt! Jeg spiser det råt, da jeg synes, det bliver meget fladt i både konsistens og smag, hvis man damper det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nora-Marie

  Hvor er jakken på sidste billede fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Viser du os ikke snart mere interior fra din nye lejlighed – og specielt dit nye værelse!!
  Skal selv i gang med at ordne værelse, og noget inspiration ville være super fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Jeg synes ikke, det lyder fjollet med en, der kan tage billeder af dig. Hvis du mener det og overvejer det, så kan du tjekke mine hjemmesider ud. Pt. tager jeg billeder til brylluppet og portrætter og strikker rejseguides sammen :-)

  http://www.lunaworm.dk
  http://www.nouw.com/koebenhavnsk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

190917/ IT'S STILL MY FAVOURITE JACKET