DEICHMANN STYLE CHALLENGE 2017: MINE TRE FAVORITTER

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #32

fde189c7-d89c-4b47-931a-7f3d58cb0ea9

MINUSPOINT til endnu engang at føle mig i en position, hvor der er så meget, jeg gerne vil give mig selv 100% til, men desværre ikke kan, fordi enten energien eller tiden ikke er der. Det er min værste fjende, den følelse af utilstrækkelighed, der kommer snigende, når jeg har sagt ja til mere end jeg kan overskue, og først opdager det for sent. Lige nu går det desværre ud over bloggen, Instagram og det dér projekt, jeg arbejder på.

MINUSPOINT til at glemme fødselsdage. Og uanset hvad man skriver dagen efter, eller to dage efter, er det bare monster fucking pinligt, og det kan ikke undskyldes. Du glemte noget, der var vigtigt, og det er bare ikke okay.

MINUSPOINT til at have en brændende lyst til at få et pandehår a la det her, velvidende at jeg vil fortryde det kort tid efter. Det gjorde jeg i hvert fald sidst, jeg forsøgte mig med pandehår. Råd og tanker er velkomne.

PLUSPOINT til denne bog, men mere om den snarest. Den fortjener meget mere end blot de få ord her.

PLUSPOINT til The Minds of 99s nye udgivelse, del 1 af albummet Solkongen. Jeg er især opslugt af Solkongen, I’m Gonna Die og Guldregn. Forleden var jeg i et humør, så mine øjne blev helt våde, da I’m Gonna Die kom på i Morgenbeatet på P6 BEAT. Lyden var pludselig så kraftfuld, at jeg slet ikke kunne lade være at blive rørt. Det lyder næsten, som om jeg var på et eller andet, men det føltes sgu næsten også sådan. Var nok bare lidt hormonel.

PLUSPOINT til den film, jeg så i mandags, og skrev et længere indlæg om her. Den har virkelig sat nogle tanker i gang, og jeg prøver nu hver dag at åbne munden noget mere, altså om de vigtige, til tider svære, ting.

PLUSPOINT til at have fået min første semesteropgave i mit litteraturfag tilbage med den vildeste feedback, jeg overhovedet kunne have drømt om. Jeg har haft svært ved at finde troen på, at jeg kan yde det faglige niveau, jeg forventer af mig selv, så det her er bare en så fed succesoplevelse at få, og jeg vil tillade mig selv at have det helt fantastisk med det så længe, rusen varer.

PLUSPOINT til at have haft mine nye støvler på hele ugen. Jeg ved, at jeg har linket en del til dem på det sidste, men de er bare så vigtige. De betyder noget for mig i den forstand, at de repræsenterer en Amalie, der tør træde anderledes end andre, at det ikke er forkert at gå en anden eller sin egen vej. Og den Amalie har jeg brug for at blive mindet om. På hjemmesiden skriver de i øvrigt selv om skoene, at: “Dr. Martens’ appeal to people who have their own individual style but share a united spirit – authentic characters who stand for something. People who possess a proud sense of self- expression. People who are different”. Den tanke kan jeg godt lide.

5 kommentarer

 • Sarah

  Tillykke med dit flotte feedback for opgaven! En af de bedste følelser i verden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Tillykke med din feedback!
  Har fulgt din blog siden du startede, og tjekker stadig hver gang jeg ser der er et nyt indlæg.
  Jeg synes det er så flot, du deler de svære tanke man tit går med, også er jeg også bare selv mega vild med de støvler ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg kán bare heller ikke huske datoer – er temmelig kalender afhængig på det område, for ikke at virke superuhøflig :D
  Og tillykke med roserne – det giver blod på tanden, den slags.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEICHMANN STYLE CHALLENGE 2017: MINE TRE FAVORITTER