121217/ CHANGES

MINE ØNSKER TIL JUL 2017

christmas-collage

MARIO TESTINO book // WOOD WOOD hoodie // MADS NØRGAARD bag //
CROSLEY record player // BEYONCE Lemonade vinyl //
HAIM Something to tell you vinyl // ZARKO perfume

Der har været en del forespørgsler på et indlæg som dette, og jeg er altid mega sent ude, fordi jeg aldrig rigtig ved, hvad jeg skal skrive til det. Der er jo et eller andet mærkværdigt over at blogge om sine ønsker til jul. Og i år har jeg det oven i købet ret underligt med at skrive ønskeseddel, fordi jeg i løbet af år 2017 har fundet ud af så meget om mig selv og mit forhold til materielle ting, at det ligesom er blevet lidt aparte for mig at sidde og lave en liste med materielle ønsker. Jeg studsede desuden over noget, jeg læste hos Hvid Kaffe forleden, nemlig at vi lever i så seriøs overflod, at vi efterspørger fremmedes ønskelister for selv at have noget at skrive på ønskelisten. Det er ikke for at sige, at man ikke må ønske sig noget til jul, eller ikke må blive inspireret af andres ønsker, for det gør jeg jo også selv. Jeg synes bare, observationen er interessant. Ikke desto mindre gad jeg enormt gerne være typen, der har en pladespiller stående og kan invitere nogen hjem at se sin pladesamling (høhø). Derudover ønsker jeg mig: en hættetrøje, fordi hætten kan varme om nakke og hals, og jeg har det ret svært med halstørklæder, så det er helt perfekt, en ny duft, fordi jeg lige pludselig ikke føler, at Chloé er min duft længere (Hvad sker der egentlig for det? Har brugt den i så mange år, og så svigter den nu?!), en mindre version af min elskede Mads Nørgaard taske, og så i en super lækker armygrøn farve, og sidst, men absolut ikke mindst, ønsker jeg mig et ocean af bøger, som jeg vil liste i et særskilt blogindlæg, når nu der er så mange.

6 kommentarer

 • Den bogglade

  JAAA JAAA hvor er det fedt at du er begyndt at læse igen Amalie! Jeg kan huske dengang tilbage i 2012 (tror jeg) hvor du bloggede om din musik og dine bøger og jeg ELSKEDE det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie B

  Jeg elsker den drejning din blog har taget!! Juhu til bøger, hverdag, personlige tanker og udvikling. Du er og bliver min favoritblogger. Og hold op hvor jeg glæder mig til det bog-indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Et lille pladespiller-råd, så er de “billige” (dog hippe), Crosley pladespillere berygtet for at ødelægge pladerne (hvis man nu vil have den kvalitet ud af en LP som man kan, er det mindre fedt). Så hellere investere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Skrev en kommentar for en del tid siden, hvor jeg spurgte ind til sygdom, du har nævnt på bloggen, men fik aldrig svar. Håber ikke jeg er blevet glemt i mængden… :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Amalie
  Hvornår udgiver du indlægget om anbefalinger af bøger? Finder altid super god inspiration fra dine bog anbefalinger, og eftersom jeg om en lille uge skal på en 4 ugers ferie, ønsker jeg et inden!!! <3

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

121217/ CHANGES