MY TOP SONGS 2017 (SPOTIFY)

17 TING, JEG LÆRTE I 2017

tumblr_oesr32zzov1qc91i1o1_1280

1. At der ligger en enorm frihed i at tale åbent og ærligt om dét, der er svært, eller dét, der er rigtig godt. Det giver både styrken til at holde mennesker helt tæt, og styrken til at lade mennesker gå.

2. At lave kødsauce. God kødsauce, faktisk, hvis jeg lige selv skal sige det.

3. At jeg er mindst lige så interessant for dét, jeg bærer indeni, som jeg er for dét, jeg bærer udenpå, måske faktisk mere.

4. At det er mega fedt at skrive dagbog. At det godt kan gøres på sådan en voksen måde, der hverken har noget med hjerteformede hængelåse, Diddl eller S, P eller K at gøre.

5. At man godt kan have en blog uden at være “blogger”.

6. At en krop i sine 20’ere ikke er uovervindelig, og selv vi unge mennesker har eller kan få begrænsninger, vi ikke selv er herre over. 2017 står som året, hvor jeg for alvor har fået ind på livet, at ingen af os er udødelige, eller uden begrænsninger. Og det uanset hele livet planlagt forud med god opsparing og fast kæreste eller. Overtræk som noget fast, antallet af spontane vodka-RedBulls, der kastes indenbors, hede kys, i nattens mørke, i den tidlige morgens gråzone. Eller hvad der nu skal til for at fremprovokere følelsen af at leve.

7. At tatoveringer er noget, jeg gerne vil have mange af. Og at de skal laves hos Betty Zoo Tattoo, ligesom flertallet af dem, jeg har, er blevet.

8. At du altid er den vigtigste spiller i dit eget liv. Også når det ikke føles sådan.

9. At der foregår meget, det er berigende at følge med i, hvis man kigger op fra skærmen på sin telefon, og dét liv, der leves uden for Instagram og Snapchat, kan rigtig meget. Det kan lyde som en kliché. Men ærligt talt har jeg levet i troen om, at jeg ville være glad, så længe jeg havde succes på Instagram (og bloggen), eller at en bytur var sjovest, hvis andre så med. Det er jeg faktisk helt pinlig over nu. Fokuserer derfor på at være til stede i dét, der sker omkring mig, i stedet for at opleve det gennem et medie.

10. At intet er bestandigt, og alt er foranderligt.

11. At Aarhus er en fucking nice by. Og selvom det hedder sig, at det er københavnerne, der er “smarte”, føler jeg mig altid totalt underlegen, når jeg går rundt i gaderne i Aarhus.

12. At jeg er mere Nørrebro, end jeg er Frederiksberg. (Vi er tilbage i København).

13. At min online persona har været en identitet, jeg har skabt, og holdt fast i, fordi den persona var sjovere at være, og nemmere at møde verden som. (Troede jeg).

14. At der er så vanvittigt mange gode bøger at fodre min hjerne og mit hjerte med.

15. At P6 BEAT er min radiokanal.

16. At det er sjovere at møde verden som ægte Amalie, fordi det er sådan, de ægte oplevelser opstår. Og at det var ægte Amalie, der i sin tid startede bloggen, så selvfølgelig er der stadig plads til hende på den.

17. At jeg har ledt i det forkerte rum.

12 kommentarer

 • E

  Har spurgt et par gange nu. Håber snart jeg får svar ;) Vil du på et tidspunkt dele noget om det sygdom/helbredsproblemer, du slås med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej! Jeg mener at have svaret dig, men måske den alligevel er smuttet. Jeg har ikke i sinde at skrive noget uddybende eller detaljeret om det, primært af den årsag, at jeg ikke ønsker at drage opmærksomhed omkring det i den forstand. Også fordi det ofte tiltrækker meget snak om hvordan og hvorledes, og jeg har ikke lyst til at lade mig påvirke af andres sygdomshistorier, ligesom jeg ikke selv ønsker at påvirke med min i sin konkrete forstand. Måske en dag når jeg har vænnet mig mere til det, vil det være nemmere for mig at snakke om, men for nu optræder det kun sporadisk i mine tekster.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Jeg er så glad for du er ’tilbage’! Du skriver så fede indlæg – og du fremstår bare så real – lidt en sjældenhed i blogger land. Så dejligt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie B.

  Det her er sååååå sindssygt godt og ægte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Sikke et hyggeligt indlæg! Elsker, hvordan du har blandet store og små livslektioner sammen her 🙂 og så vil jeg også ifht punkt 1 sige dig tak for alle de indlæg, du har delt i løbet af i år og sidste år om den her form for identitetskrise, som jeg forestiller mig, mange unge i vores generation oplever. Jeg kan selv i høøøj grad relatere til mange af dine tanker, og det har hjulpet, at vide, at jeg ikke er den eneste, der tumler med det. Har selv fulgt med (i stilhed 🙈) i et par år nu, så jeg føler jo lidt, at jeg kender dig, og jeg ville bare sige, at jeg ønsker dig det godt, og er glad for at det også lader til at du får det bedre og bedre 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Kan du ikke lave et indlæg om nogle interessante bøger, som er værd at læse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg tænker om du måske ikke har lyst til at uddybe og dele din tanker lidt mere omkring dit sidste punkt? :-) (Har ledt i det forkerte rum) Tror vi er mange der kan genkende det. Og det kunne være interessant hvis du fyldte lidt mere på dén sætning tænker jeg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så godt skrevet! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hej Amalie, fedt indlæg! Hvor har du fundet det fede billede henne? Bruger det nu som baggrund :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristine

  Kunne virkelige godt tænke mig at høre dine bog favoritter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hej Amalie. Super fedt indlæg (som altid) ;) Jeg ville lige lige høre, om du muligvis ville lave et indlæg omhandlende dine tatoveringer? (tankerne du gjorde dig inden, stedet du fik dem lavet osv.)
  Mange hilsner, en trofast læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY TOP SONGS 2017 (SPOTIFY)